Pril babygeluk

Griet, Leen en Lobke. Een onafscheidelijk trio al sinds de middelbare school. Alledrie hadden we dezelfde droom: huisje, boompje, kindje. Door omstandigheden zien we elkaar spijtig genoeg niet meer zoveel als vroeger, maar alledrie hebben we ondertussen prachtexemplaren op de wereld gezet. Eén van die prachtexemplaren is drie weken geleden geboren: Welkom Robbe! Jij hebt echt geluk met zo’n lieve mama!
Woensdag is hier kindjesdag, dus gisteren trok ik met mijn twee monstertjes richting Leuven op bezoek bij miniman Robbe! En bij een babybezoek hoort altijd een leuk cadeautje. Door gebrek aan tijd, stikte ik snel een babydekentje à la Cozette maar dan met fleece in plaats van teddy. Om het geheel compleet te maken, fleurde ik nog twee body’s op met flockfolie. In een mum van tijd heb je een prachtig kraamcadeautje. En blije mama’s, daar doen we het voor hé.
Van babybezoekjes slaan mijn hormonen altijd op til. Dan denk ik terug aan mijn eigen kraamtijd en hoe heerlijk het was om zo’n pasgeboren kleintje bij jou te hebben. En dan zegt Kobe: “Maaam, ik wil nog een Frauke” terwijl Frauke zegt: “Mama ook baby hebben!”. Mijn hart zou meteen ‘ja’ zeggen, maar mijn verstand zegt dat we het goed hebben nu samen en dat we ons evenwicht stilaan teruggevonden hebben. Misschien praat ik er over een aantal jaren wel anders over, maar momenteel heb ik mijn handen meer dan vol met deze twee pateekes.
Lieve Grietje, ik kom af en toe wel eens jouw kleine Robbe vasthouden, want hij is echt überschattig, vinden jullie ook niet?
Tip: deze foto’s zijn genomen in het Bruulpark in Leuven, een mooi parkske met twee leuke speeltuinen voor kindjes.

6 thoughts on “Pril babygeluk

  1. Heb jij misschien een tip hoe je flockfolie er beter op blijft?Ik heb vorige week ook iets leuks gemaakt met flockfolie voor een baby maar het is al gedeeltelijk los gekomen wat niet de bedoeling is,hé!Heb de uitleg gevolgd en heb de folie bij de Veritas gekocht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.