Meet me @ de boekenbeurs

Bijna exact één jaar geleden bracht ik mijn eerste boekenkindje Het Leuke Mamaboek uit. 8 maanden later kreeg het een broertje Het Leuke Vakantieboek. En binnenkort verschijnt Make it! Blog it! Share it! waar ik samen met De Praktische School en Femma hard aan meewerkte. Ik heb dus een bewogen, maar ongelooflijk boeiend jaar achter de rug! Ik ontmoette prachtige nieuwe mensen en laat ik dat nu zo ontzettend leuk vinden!

Daarom signeer ik met plezier 2 keer op de Boekenbeurs:
Zondag 2 november van 15u tot 16u aan Stand 101
Dinsdag 4 november van 19u30 tot 20u30 aan Stand 101 (samen de geweldige Griet van Emma & Mona)
Die dag is een heerlijke dag om aanwezig te zijn op de Boekenbeurs want dan is het Ladies Night! Zo zal er een modeshow ‘Je creatie op de catwalk’ doorgaan waarbij Femma & WPG de beste zelfgemaakte creaties uit Het Grote Naaiboek in de spotlight zetten! En kijk zeker ook eens naar alle andere signeersessies want het is ongelooflijk wie je die dag allemaal kan ontmoeten uit de blogwereld. It’s a small small world…

Hopelijk tot dan!

 

7 thoughts on “Meet me @ de boekenbeurs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.