0
MAMA ZIJN Uncategorized

Meet me @ de boekenbeurs

Bijna exact één jaar geleden bracht ik mijn eerste boekenkindje Het Leuke Mamaboek uit. 8 maanden later kreeg het een broertje Het Leuke Vakantieboek. En binnenkort verschijnt Make it! Blog it! Share it! waar ik samen met De Praktische School en Femma hard aan meewerkte. Ik heb dus een bewogen, maar ongelooflijk boeiend jaar achter de rug! Ik ontmoette prachtige nieuwe mensen en laat ik dat nu zo ontzettend leuk vinden!

Daarom signeer ik met plezier 2 keer op de Boekenbeurs:
Zondag 2 november van 15u tot 16u aan Stand 101
Dinsdag 4 november van 19u30 tot 20u30 aan Stand 101 (samen de geweldige Griet van Emma & Mona)
Die dag is een heerlijke dag om aanwezig te zijn op de Boekenbeurs want dan is het Ladies Night! Zo zal er een modeshow ‘Je creatie op de catwalk’ doorgaan waarbij Femma & WPG de beste zelfgemaakte creaties uit Het Grote Naaiboek in de spotlight zetten! En kijk zeker ook eens naar alle andere signeersessies want het is ongelooflijk wie je die dag allemaal kan ontmoeten uit de blogwereld. It’s a small small world…

Hopelijk tot dan!

 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Ik maak het zelf nu
  oktober 15, 2014 at 7:50 pm

  Ik ga dit jaar samen met mijn beste vriendin naar de boekenbeurs,we hebben nog geen datum geprikt maar ik ga deze alvast voorstellen!

 • Reply
  Emma en Mona
  oktober 16, 2014 at 7:08 am

  Ik zal er zijn 🙂

 • Reply
  anoeska
  oktober 16, 2014 at 9:00 am

  Hai lobje
  Waar is de beurs precies of zie ik dat over het hoofd?
  Groetjes anoeska

  • Reply
   anoeska
   oktober 16, 2014 at 9:09 am

   Heb t al gevonden !

 • Reply
  Mumendemiekes
  oktober 16, 2014 at 6:12 pm

  spannend !! jammer maar kan er niet bij zijn dan

 • Reply
  de zussen
  oktober 22, 2014 at 8:04 pm

  Ik was er graag bij geweest, maar het zal voor een andere keer zijn 🙂
  zus 3

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.