0
Uncategorized

Leuke webshop: Mr. Monkey & Mrs. Butterfly

Afgelopen week kwam ik weer een leuke nieuwe webshop tegen tijdens mijn zoektocht naar leuke kinderkleertjes: Mr. Monkey & Mrs. Butterfly. Ik spotte er dit leuke appel t-shirtje van Bengh voor ons bijna tweejarig meisje! Isn’t she lovely?


Benieuwd naar de sympathieke dame achter de webshop? Ik deed speciaal voor jullie een interview met Sophie:

Hoe ben je met je webshop begonnen?
Mode en kleding zit in de genen en was al langer een passie. Eerst was dit vooral voor mezelf en ging mijn interesse uit naar dameskleding. Door de geboorte van ons zoontje ben ik me meer en
meer gaan verdiepen en interesseren voor kinderkleding. Jammer genoeg vond ik niet altijd online terug wat ik in mijn hoofd had. Eigenzinnige, stoere, een tikkeltje ondeugende kleertjes. Daarom bezocht ik enkele buitenlandse beurzen om die merken te zoeken die dit aanbod wel in huis hadden. Toen ik die gevonden had besloot ik dit aanbod online te zwieren. Ik vermoedde dat ik niet alleen was en wou iedereen laten meegenieten van deze merken.
Omschrijf je webshop in 3 woorden?
Eigenzinnig, stoer & ondeugend
Waar haal je je inspiratie?
Vooral door het bezoeken van buitenlandse beurzen, het afschuimen van het internet op zoek naar leuke, originele, minder gekende merken die we in België een platform willen geven. Misschien minder voor de hand liggend, het zou makkelijker zijn om de meer commerciële toer op te gaan, maar
bij ieder merk wil ik een stuk van mezelf terug vinden en wil ik er volledig achter staan. Anders koop ik het niet in.
Welk product uit je webshop is je favoriet?
Bor*z draagt bij de jongens mijn hart weg. Schitterende materialen, gemixt met originele prints. De gele pull met rits “Vintagecardigan”, die ook als jasje kan gedragen worden zorgde ervoor dat ik direct verkocht was. Bij de meisjes gaat mijn voorkeur uit naar de jumpsuits van Le Big. In één stuk super mini-vrouwelijk gekleed. FANTASTISCH!
Nog een leuke tip!
Sinds vorige maand is er een POP-UP winkeltje open in Gent, Baudelostraat 11, een zijstraat van de vrijdagsmarkt (met ruime ondergrondse parkeermogelijkheden). In juli is het open op 2-3-4-5-6-9-10-17-18-23-24-25-26-30-31. Telkens van 10u tot 18u.

Tot 30 juni krijgen jullie bij aankoop van 2 stuks 20% korting krijgen, bij 3 stuks 30% en vanaf 4 stuks 40%. In juli volgen de solden
Voor de kersverse ouders bieden ze de mogelijkheid aan om een online geboortelijst te maken. Meer info hierover staat op de banner bovenaan op de webshop. Veel klanten maken hier ook gebruik van om een lijstje aan te leggen voor speciale gelegenheden: verjaardag, Sinterklaas, Pasen, de feestdagen, …Zo wordt de vraag vermeden van grootouders, meters, peters, tantes, nonkels of een verdwaalde gulle schenker, die niet weten wat te kopen of in welke maat.


You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.