Logeren in stijl met een zelfgemaakt valiesje

Gisteren had ik de eer om samen met 4 supergoeie naaisters en supersympathieke madammen die ondertussen dikke vriendinnen geworden zijn, op naaidate te mogen bij haar thuis om samen een koffer in elkaar te stikken. Nooit gedacht dat ik zoiets zou kunnen :-).

Zijzijzij en zij stonden mij bij tijdens het maken van zoveel moois.

Natuurlijk was mijn koffer nog niet klaar toen ik thuiskwam gisterenavond, maar de goesting was groot om verder te doen dus ik stikte verder tot ie klaar was! En ben ongelooflijk blij met het eindresultaat <3. Ok, wie goed kijkt, ziet heel wat schoonheidsfoutjes, maar mijn kleine meid is er superblij mee. Ik dus ook!

Vanavond is poeperkesdag (mijn Lief en ik proberen minstens
één keer per maand een avondje voor onszelf te hebben), dus Frauke en Kobe blijven slapen bij mijn mama. Ideaal moment om te logeren in stijl. Wij gaan ondertussen wellnessen in de Limburg terwijl onze kindjes in goede handen bij mutti zijn. Met een schoon valieske!

En, wat vinden jullie ervan? 😉

Stofjes:
Buitenkant: Bambi Blauw bij Liesellove
Binnenkant: Polkadots rood bij Liesellove
Patroon: zie 
Ellen van Mamadammeke

7 thoughts on “Logeren in stijl met een zelfgemaakt valiesje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.