0
Uncategorized Zelfgemaakt

Logeren in stijl met een zelfgemaakt valiesje

Gisteren had ik de eer om samen met 4 supergoeie naaisters en supersympathieke madammen die ondertussen dikke vriendinnen geworden zijn, op naaidate te mogen bij haar thuis om samen een koffer in elkaar te stikken. Nooit gedacht dat ik zoiets zou kunnen :-).

Zijzijzij en zij stonden mij bij tijdens het maken van zoveel moois.

Natuurlijk was mijn koffer nog niet klaar toen ik thuiskwam gisterenavond, maar de goesting was groot om verder te doen dus ik stikte verder tot ie klaar was! En ben ongelooflijk blij met het eindresultaat <3. Ok, wie goed kijkt, ziet heel wat schoonheidsfoutjes, maar mijn kleine meid is er superblij mee. Ik dus ook!

Vanavond is poeperkesdag (mijn Lief en ik proberen minstens
één keer per maand een avondje voor onszelf te hebben), dus Frauke en Kobe blijven slapen bij mijn mama. Ideaal moment om te logeren in stijl. Wij gaan ondertussen wellnessen in de Limburg terwijl onze kindjes in goede handen bij mutti zijn. Met een schoon valieske!

En, wat vinden jullie ervan? 😉

Stofjes:
Buitenkant: Bambi Blauw bij Liesellove
Binnenkant: Polkadots rood bij Liesellove
Patroon: zie 
Ellen van Mamadammeke

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  bobbyminouch
  oktober 5, 2014 at 2:39 pm

  Echt een leuke tas! Die wil ik ook wel eens uitproberen! 🙂

 • Reply
  Sheena
  oktober 5, 2014 at 3:25 pm

  Mooie tas! Zo’n naaidate lijkt mij superleuk 🙂 En wat een goed idee, die poeperkesdag 😉 Ga ik hier ook eens introduceren ….

 • Reply
  Aurelie E.
  oktober 5, 2014 at 3:37 pm

  Hele mooie koffer! Heb zelf ook schrik dat het te moeilijk gaat zijn maar misschien moet ik me er toch eens aan wagen! 🙂

 • Reply
  Marieke DM
  oktober 5, 2014 at 5:08 pm

  Oooh waauw prachtig hoor!!

 • Reply
  An Vande Velde
  oktober 6, 2014 at 5:09 am

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  • Reply
   Rachel
   oktober 6, 2014 at 12:13 pm

   Hier stond:

   Voor iedereen die een koffer graag zelf wil maken, maar er alleen niet durft
   aan te beginnen, geen nood, want deze dame legt het u haarfijn uit in
   haar workshops:
   http://mamadammeke.blogspot.be/

   Echte aanrader, gewoon doen!

 • Reply
  Michaela J.
  oktober 6, 2014 at 4:48 pm

  Dat heb je prachtig gedaan! 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.