0
LIFESTYLE Uncategorized

Leuke winkels in Mechelen: Goldfish Pop-up Boutique

Deze voormiddag plande ik een bezoekje aan mijn favoriete winkelstad Mechelen, meer bepaald aan de Pop-Up Boutique van Goldfish.be. Heerlijk nu Kobe weer naar school is om een paar uurtjes moederdochtertijd met Frauke door te brengen en samen te gaan shoppen. Het kind krijgt het shoppen met de paplepel in de mond (shame on me ;-)).

Ik geef jullie graag een voorsmaakje van haar leuke stenen winkeltje:

Voor wie nog niet zo vertrouwd is met webshoppen en haar kinders eerst kleertjes wilt laten passen, is dit een unieke kans! Go & visit Mechelen! Eva, de bezielster achter Goldfish én een keisympathieke madame (ik kan het beamen want ik heb haar deze ochtend voor het eerst echt ontmoet!), heeft dit superleuk aangepakt. Je vindt er een enorm uitgebreid assortiment, ik denk dat Eva heel haar webshop in dit winkeltje heeft gestoken. Het is bijna onmogelijk om hier met lege handen buiten te stappen.

Toen ik Eva vroeg waarom ze dit doet, antwoordde ze: “Mijn webshop runnen vind ik superleuk, maar door dit winkeltje kan ik mijn klanten eens in het echt ontmoeten en hen echt helpen bij hun keuze, ik geniet er superhard van!”

Naast de kinderkledingcollecties van Beau Loves, FUB, Indikidual, Kik Kid, Lily Balou, Mini Rodini, Petit Bateau, Stella Mccartney…en zoveel meer kinderkledingmerken, vind je er ook leuke vintage meubels die Eva mocht lenen van My Ex Boyfriend. Totally my style!

Ondertussen ben ik smoorverliefd op mijn Goldfish-vangst van vandaag:
Black Mask Jumper truitje van Beau Loves voor Kobe
Minnie hole legging van Indikidual voor Frauke

Je vindt de Pop-up Boutique van Goldfish.be nog tot 11 oktober in de Guldenstraat 13 te Mechelen. (vlakbij de Lamot)
Eva opent haar deuren van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u.
Een must-visit volgens mij!

Voor wie nog meer leuks in Mechelen zoekt, raad ik de volgende winkeltjes zeker aan:
super(s)tof winkeltje Stitch and co
Lily, Life’s little luxuries
– Ecodesign store Supergoods

En jullie, waar gaan jullie graag winkelen? Of wat zouden jullie kiezen uit de winkel van Goldfish?
Ik hoor het graag in de comments hieronder 😉

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.