0
EROPUIT Uncategorized Zelfgemaakt

Herfstwandeling met eierdoos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat doe je op de laatste dag van de zomer? De herfst vieren natuurlijk! Een tijdje geleden vond ik op Pinterest een geweldig leuk ideetje voor kleuters: een herfstwandeling met eierdoos. Voor Het Leuke Vakantieboek maakten we een gelijkaardig projectje: een kleurenwandeling met eierdoos.

Het is echt poepsimpel. Via deze pin druk je het werkblad van Klasse af en laat je je kleine koters zoeken naar de afbeeldingen die je op de eierdoos gekleefd hebt.

En je hoeft er zelfs niet speciaal voor naar een bos te gaan. Dichtbij is ook leuk! Wij gingen wandelen in het wijkje achter de hoek. Kobe en Frauke vonden het geweldig om in de buurt op zoek te gaan naar kastanjes, eikels, steentjes…
Onderweg stopten we nog even bij de speeltuin op het pleintje in de buurt. Zo hadden onze kids in plaats van een hele dag naar Netflix (ja, dat hebben we hier ook uitgetest!) te kijken, toch nog een leuke laatste zomerdag. En nog leerrijk en al! Die eierdoos is voortaan een toppertje ten onze huize!
En u, wat deed u de laatste zomerdag? Leuke tips zijn altijd welkom in de comments.
PS: Op guitige geluidensafariwandeling gaan in je buurt is ook altijd fijn.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.