0
LIFESTYLE Uncategorized

Leuke webshop: Hippe schoentjes

Online schoenen kopen, het is iets wat ik ondertussen al een tijdje doe en wat mij helemaal niet meer afschrikt. Leuke webshop Hippe schoentjes heeft daar enkele jaren geleden een leuke oplossing voor bedacht: een voetenmeter in centimeter. Zelf doen we het al wel eens met de Pitter Pad-app op de iPad. Hoog tijd voor een kennismaking met deze leuke webshop!Hilde en Kathleen, hoe zijn jullie begonnen met jullie webshop?
“Er waren eens twee gekke mama’s met veertien nog gekkere kleine voetjes, allemaal verschillend en allemaal bijzonder. Zoals alle mama’s waren ook deze twee gekke mama’s steeds op zoek naar hippe degelijke spullen voor hun veertien kleine voetjes. Op het wereldwije web vonden we aardig wat: speeltjes, kleertjes…maar wat we niet vonden waren hippe, degelijke schoenen waarmee we onze kleine voetjes konden verwennen. Tot op een dag een idee ontstond: we zouden het schoenen kopen voor alle mama’s en papa’s gemakkelijker maken door de creatie van een webwinkel boordevol hippe kinderschoenen. De twee gekke mama’s liepen beurzen plat op zoek naar kwaliteit en kleur en ontdekte heel wat mooie kinderschoenen. Een beetje later was onze webshop ‘Hippe Schoentjes’ geboren.”

Wat vinden jullie belangrijk bij het kiezen van jullie collectie?
“Duurzaamheid! Voor onze veertien kleine voetjes, maar ook voor alle andere kindervoetjes een toekomst op een leefbare planeet en dus besloten we om nog een stapje verder te gaan op zoek naar hippe schoentjes met een mooi verhaal, geproduceerd met duurzame materialen en op een sociale verantwoorde manier. We vonden wat we zochten en waren heel tevree!”

Wat ik zelf super vind aan de webshop, is het uitgebreide aanbod maar ook de leuke accessoires voor hippe mama’s!
En de informatie over de ontwikkeling en groei van kindervoetjes. Daarom vind ik het zelf erg belangrijk om degelijke schoenen te kopen voor mijn kinders, want slechte schoenen zijn wel degelijk nadelig voor de ontwikkeling van hun kindervoetjes.

Voor Kobe zijn herfstoutfit ging ik deze keer voor de stevige stappers van het merk Tel Yoh. Omdat hij steeds zelfstandiger wordt, kan hij deze schoenen alleen aan-en uittrekken dankzij de rits aan de zijkant. En ze passen bijna bij elke outfit, wat niet onbelangrijk is. Hier zien jullie een overzicht van nog meer stoere schoenen van Tel Yoh.

En jullie welke schoenen zouden jullie kiezen bij Hippe Schoentjes?

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Liesbeth
  september 24, 2014 at 8:21 am

  Ik vind het vooral tof dat ze duurzame schoenen verkopen. En toch hebben ze veel keuze. Ik kocht er voor Aaron de pinocchio velcroshoentjes in kobaltblauw. En we waren er zo tevreden over, dat ik ze in de solden een maat groter kocht in oranje. Perfect voor de herfst nu!

 • Reply
  Nicole orriëns
  september 24, 2014 at 10:09 am

  Ik durf ook niet online te kopen. Ik wil toch even voelen of de schoenen wel goed aansluiten.

  http://www.huisvlijt.com

  • Reply
   Liesbeth
   september 24, 2014 at 12:25 pm

   heel begrijpelijk. Maar ik, ik durf niet naar de schoenwinkel met mijn zoontje. Echt waar: een nieuw paar schoenen vindt hij rampzalig!! Het heeft nogal wat overtuigingskracht, lichte dwang en een paar huilbuien nodig om ze aan te krijgen…

 • Reply
  Nys Elke
  september 28, 2014 at 5:56 pm

  Dank je wel voor het geweldige weekend… Ben ook heel erg blij dat ik jou en de anderen allemaal heb leren kennen dit weekend, dat spijtig genoeg eindigde in mineur voor ons… zou je me even kunnen mailen op elkenys84 (at) gmail (dot) com? Je hebt nog iets te goed van mij 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.