DIY: van pallet tot speelhuisje voor Kobe en Frauke


Wie ons volgt op
Instagram (zeker doen!), zag dit weekend ons zelfgemaakte speelhuisje misschien al verschijnen.  Deze 5 palletten deden het afgelopen jaar dienst als tussenoplossing voor onze tuinpoort (kinderveiligheid boven alles ten huize Van Ael-Gielkens). Afgelopen week timmerde het handige Lief eindelijk een mooie tuinpoort in elkaar en van de palletten maakte datzelfde handige Lief dit weekend een geweldig speelhuisje voor de kids. Want speelhuisjes van meer dan 300 euro, zottekes! Daar kunnen we ons geld echt niet aan uitgeven.
Alle eer dus aan mijn Lief! Met 5 palletten, een zaag en een nagelpistool ging hij aan de slag en timmerde hij 5 palletten aan elkaar. Met de overschotjes maakte hij nog 2 stoeltjes om het geheel helemaal af te maken. Om ongelukken te voorkomen, schuurden we de zijkanten samen af met schuurpapier. Het zelfgemaakte keukentje komt u wellicht bekend voor uit Het Leuke Vakantieboek.
Onder het motto ‘ieder huisje heeft zijn kruisje’, vechtten Kobe en Frauke hun wereldproblemen afgelopen weekend uit in hun eigen huisje, hun plekje onder de zon en altijd iemand in de buurt die van hen houden kon…Vul gerust verder aan, laat mij weten wat je ervan vindt of geef andere ideetjes om met palletten te doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “DIY: van pallet tot speelhuisje voor Kobe en Frauke

  1. Ik pinde op Pinterest al 1001 palletten-ideeën. Echt geweldig wat je allemaal kan doen! Hier plan ik ooit het maken van een loungeset in de tuin. Maar eerst pakketten vinden! 🙂

  2. Ik vind het geniaal. Leuker dan echte speelhuisjes zelfs. Ook al is vakantie voorbij, ik moet dat boek toch eens gaan aanschaffen. Palletten zijn geweldig om leuke dingen mee te doen, maar tja, waar vind je die dingen in de stad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.