0
Uncategorized

Online mama #5

Terwijl de knolseldersoep (= een echte aanrader voor wie snel keilekkere soep op tafel wilt toveren, het eeuwenoud receptje volgt nog) op het vuur staat te pruttelen, geef ik jullie een lijstje van de opvallendste links die afgelopen week op de een of andere manier via mij passeerden, mee.

Dingen die mij geraakt hebben deze week:
Deze kankerpatiënten dachten dat ze een make-over gewonnen hadden maar ze kregen iets waardoor ze hun ziekte even konden vergeten, snotter snotter!
– Toch ook een beetje gelachen met deze kerel die in een roze tutu door het land reisde om zijn vrouw aan het lachen te krijgen tijdens haar chemokuur

thetutuproject.com

– De blogpost van Kelly die weet hoe donker het kan worden met een huilbaby. Ook al heb ik zelf niet zo’n huilbaby’s gehad, respect dat ze haar kwetsbaarheid zo durft te tonen.

Dit heeft mij doen lachen:
– Dinsdag zag ik samen met mijn Lief de laatste aflevering van Eigen Kweek, de enige serie waar ik tegenwoordig nog voor in de zetel kroop. Ik kijk al uit naar het volgend seizoen! Hier kunnen jullie de bloopers zien, say it is’n true hé segh?
Raising a child is a true blessing, let’s celebrate met deze Facebookgroep!

Dingen die mij opgevallen zijn als moeder van twee kleine monstertjes:
– Waarom bestond dit iPotje nog niet toen ik Kobe droog probeerde krijgen? Ok het is er misschien wat over maar bij Kobe zou dit gegarandeerd gewerkt hebben in plaats van maandenlang geprobeerd te hebben met alle mogelijke trucks.
– Hoe kinderen dingen anders zien en veiligheid in huis, iets om over na te denken wanneer ons Frauke voor de duizendste keer de kasten leeghaalt.


Webwinkels die een plaatsje in mijn webshopgids krijgen:
Van de prints van Fine Little Day word ik instant happy

www.finelittleday.com

www.goodmoodkid.nl gaat stoppen en geeft een korting van 50%, nog snel een kerstcadeautje laten maken? Ik ben zelf al aan het ontwerpen geslagen 🙂

Genoeg links?
Tot volgende week voor een nieuwe lading,
xxx
Lobke

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Veronique C
  december 12, 2013 at 10:27 am

  ja lap, ‘t is al van dat.
  het eerste filmke bekeken en den bleit komt al op. 🙂

 • Reply
  Sheena
  december 12, 2013 at 11:28 am

  O wat een toeval!! Diene mens met zijn roze tutu zijn wij in NY tegengekomen toen ze blijkbaar dat filmpje aan het opnemen waren. Ik ben blij dat ik nu ook het verhaal erachter ken 🙂 Super!!

  • Reply
   Leuke Wereld
   december 13, 2013 at 11:02 am

   Hey Sheena, wat een leuk verhaal! It’s a small small world!!!!!!

 • Reply
  Onlie Mie
  december 12, 2013 at 1:43 pm

  Ja ik ging heeeeel even op de blog en dan eerst dat superemotioneel filmpje over kanker en gelukkig daarna al die bloopers van eigen kweek ( de krop in mijn keel werd zo weggewerkt!) en lap ben ik zo weeral een kwartier verder! Toch heel erg bedankt voor die mooie linken… Ik kijk uit naar het recept van de seldersoep! Niet vergeten hoor! 😉

  • Reply
   Leuke Wereld
   december 13, 2013 at 11:03 am

   Komt snel online! Bedankt dat je ervan genoten hebt 🙂

 • Reply
  Jess
  december 13, 2013 at 7:48 am

  Fijn deze lijstjes steeds. Ik ga zo je linkjes even bekijken.

  • Reply
   Leuke Wereld
   december 13, 2013 at 11:03 am

   Ik ben van plan dit wekelijks te blijven doen, kom dus zeker terug 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.