0
Uncategorized

Mijn boek….komt dichterbij

Druk druk druk…een boek schrijven is een droom die uitkomt, maar bij de praktische uitvoering ervan is het soms een hel. Allé je hoort mij niet klagen hoor, want ik doe het supergraag, maar als je het schrijven moet combineren met twee kleine kinderen waarvan er Eén juist kruipt en hyperactief is en een Ander druk bezig is met pipitraining en weigert om dit bij zijn mama te doen, als er dan ook nog een lief Lief is dat af en toe aandacht nodig heeft, een drukke job, een huishouden dat ontploft, veel te veel zelfmaakprojectjes én een sociaal leven, dat een beetje op een laag pitje staat momenteel (sorry liefste vriendinnekes van me, maar het komt goed, dat beloof ik!), dan staat er wel wat druk op de ketel, geloof mij :-). Maar aan de andere kant kijk ik enorm uit naar de geboorte van mijn eerste boekenkindje, ik tel de weken af zoals ik deed tijdens mijn zwangerschap en hoop een prachtexemplaar op de wereld te zetten net als mijn twee lieve kindjes.

Graag laat ik jullie al eens mee binnenkijken…een previewtje van onze fotoshoot. Thx to my dear Tuchila en mijn lieve Silke.
En wat denken jullie?
Ik kan al niet wachten tot #hetboek in de winkel ligt, hopelijk jullie ook 😉

You Might Also Like...

6 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.