0
Uncategorized

Give-away: twee cadeaubonnen Mijn Fopspeen

Ik heb een tutjesmadam in huis! En ook al heb ik vaak horen zeggen dat een tutje geen goed idee is, toch heeft een fopspeen voor mijn kleine meid (en mijzelf!) veel voordelen zoals onder andere de kalmerende functie! Eigenlijk heeft ze al een tutje sinds haar eerste levensweek. Onze borstvoeding heeft hier niet onder geleden, mijn meisje dronk fantastisch goed bij me en groeide als kool! We hebben ons wel voorgenomen om het tutten af te leren wanneer ze naar school gaat, om spraak-en gebitsproblemen te voorkomen. Bij onze Kobe is dat ook goed gelukt, vorig jaar gaf hij zijn tutje aan de Sint. Sindsdien heeft hij er nooit meer achter gevraagd. Ik denk dat ik er zelf meer problemen van gemaakt heb dan hij zelf. Typisch! 
Op deze site vind je 10 weetjes en 10 tips over de fopspeen. Interessante lectuur en voor ons voorlopig no worries! 
Ondertussen ben ik al 3,5 jaar moeder (!) en onze Kinders hebben al heel wat tutjes versleten of kwijtgespeeld. Daarom zweer ik bij de tutjes van Mijn Fopspeen omdat je deze leuk kan personaliseren. Tutje kwijt? Geen probleem, iedereen ziet van wie het tutje is. Ideaal bij de onthaalmoeder en als je ergens komt ziet iedereen meteen ook hoe je kindje heet, ah ja, het staat op haar tutje!

Ik mag van Julie van Mijn Fopspeen twee cadeaubonnen weggeven ter waarde van 14,90 euro. Als dat geen goed nieuws is! Daar kan je een setje van 3 fopspenen mee ontwerpen en bestellen op de site. Ofwel een leuk cadeautje voor je eigen kindje of je kan er iemand anders een geweldig plezier mee doen, ook een ideaal kraamcadeautje!
Eén bon geef ik hier op mijn blog weg en de andere cadeaubon schenk ik op mijn Facebookpagina weg!
Het enige dat je moet doen is mij volgen op Bloglovin’ of Facebook; als het kan ook de Facebookpagina van Mijn Fopspeen zelf. En de volgende vraag beantwoorden: 
Waarom moet jij dit setje gepersonaliseerde tutjes winnen?
Volgende week donderdag maak ik via Facebook de winnaars bekend!
Succes! En spread the word!
x
Lobke

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Twee emmerkes water
  maart 14, 2014 at 7:21 pm

  Wel, mijn collega Jo is vandaag papa geworden, dus die zouden wel heel goed van pas komen 🙂

 • Reply
  J Jupiter
  maart 14, 2014 at 8:50 pm

  Omdat ik ook een tutjesmadam heb en ook omdat ze er nogal graag mee smijt…

 • Reply
  Mamadammeke
  maart 14, 2014 at 9:15 pm

  Omdat ik een echte tuutverslaafde dochter heb!
  De BV heeft er overigens ook niet onder geleden ;).
  Ze is pas aan een maand of 2 beginnen tutten, maar heeft wel 2 jaar BV gehad.
  We adviseren het gewoon niet de eerste dagen te doen, ivm tepel/speenverwarring.

 • Reply
  De martelaere Nathalie
  maart 14, 2014 at 9:49 pm

  Omdat ik binnenkort voor de eerste keer mama word en het leuk zou zijn om zo’n tutje te hebben. Dan kan ineens iedereen zien hoe mijn zoontje gaat heten!

 • Reply
  Liesellove
  maart 15, 2014 at 12:34 am

  Simpel, om dezelfde reden als jij: dan is het duidelijk dat ie van Axelle is 🙂

 • Reply
  Creastine
  maart 15, 2014 at 11:00 am

  Omdat ik voor het eerst tante ben. Ik wil vanalles en nog wat naaien voor kleine Jake, maar ik heb tijd tekort en zo’n mooie gepersonaliseerde tut zal ik nooit zelf kunnen maken. Het is het ideale cadeautje voor de lieve kleine man en natuurlijk voor mijn zus.

 • Reply
  Cowboys en dindianen
  maart 16, 2014 at 8:22 am

  Ik ben al een hele tijd uit de tuttekes-periode met mijn kinderen maar mijn tof collega-tje wordt binnenkort voor de eerste keer moeder en haar zou ik de tut geven! !!

 • Reply
  Owl.mygod!
  maart 16, 2014 at 12:51 pm

  Omdat er hier over 7 weken een klein tutterke verwacht wordt! Zo’n gepersonaliseerde tutjes komen hier dus meer dan van pas 🙂

 • Reply
  plonske
  maart 16, 2014 at 8:00 pm

  Oh oh oh! Wat een mooie actie! Zou hier goed van pas komen. Ik ben nu 39 weken zwanger en ons zoontje wordt ieder moment verwacht. Zo’n eerste tuutje voor mijn klein lief stoer ventje zou welkom zijn! Keitof en cool, met zijn eigen naam op! Succes aan iedereen! Ik volg je via fb en bloglovin (wel met mijn hotmailadres, hier kan ik niet anders dan deelnemen met mijn googleadres, maar normaal gezien kan je me aan de hand van mijn familienaam + voornaam wel terugvinden 😉 )

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.