0
Uncategorized

Psssst….we hebben een winnaar en nog meer nieuws!

Vorige week liet ik jullie kennis maken met muziektheatervoorstelling Bzzz’T en ik mocht van Anja van Hopsasa 2 gezinnen blij maken met 4 tickets voor deze voorstelling.

Foto: Marion Kahane

Omdat mijn Kinders al in bed liggen op deze zaterdagavond, liet ik Random.org 2 nummertjes trekken….de winnaars zijn:

 

Proficiat Lieve van de geweldige webshop Pieke Wieke en Skunkamamsie, jullie mogen in de paasvakantie met jullie kindertjes genieten van deze vrolijke voorstelling. Stuur jullie gegevens door naar mij en de vrijkaartjes komen naar jullie toe! Veel plezier ermee!

Blijf zeker lezen, want maandag maak ik via Facebook de winnaar bekend van mijn grote verjaardag give-away, deelnemen is nog altijd mogelijk. En volgende week mag ik van Kidsdinge iets leuks weggeven!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Lieve
    maart 29, 2014 at 10:03 pm

    Joepieieieieieieieieieie ! 🙂 Mijn gegevens heb je he 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.