0
LIFESTYLE Uncategorized

Roodborstje : posters op het kinderkamertje

Ik ben verslaafd aan mooie posters, echt! Ik kan daar uuuuuuren naar kijken! Een tijdje geleden ontdekte ik de mooie prints en behang van Roodborstje, met de hand getekend door illustratrice Ellen van der Velden. Tijdens haar zwangerschappen ging ze aan de slag voor haar eigen kindjes, maar haar ideeën voor fijne patroontjes en lieve diertjes bleven boven komen, ze tekende en tekende en met het groeien van haar buik groeide ook haar eigen collectie, waar ik smoooooooooooorverliefd op ben!

Roodborstje_prints
Omdat ik bezig ben met een kleine restyling van het kinderkamertje van Frauke (waarvan u binnenkort het resultaat ziet!), zocht ik een mooie print uit. Deze prints vond ik ook supermooi:

0009-pr-400x400 0010-pr-400x400 0015-pr-400x400 0017-PR-summer-400x400

En er is nog meer leuks te vinden, want Ellen ontwerpt ook hip behang! Leuk op de kinderkamer, maar dat behang is natuurlijk ook leuk in de werkkamer, woonkamer, slaapkamer of in de kamer van de grotere kids! En leuk om weten, Ellen ontwerpt ook geboortekaartjes. Wij zijn hier grote fan! Jullie ook?

Bloom-2-400x400 hipbehang

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  miss pixie
  mei 8, 2015 at 3:49 pm

  Keimooi! Die zou ik zelf nog ophangen in mijn (voorlopig nog onbestaande) hobbykamer ^^

 • Reply
  Judith
  mei 8, 2015 at 6:07 pm

  Heel mooi. Ik word er zowaar zen van 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.