0
Uncategorized

Online mama plogt

Ik was eigenlijk van plan mijn eerste dag ploggen deze ochtend online te zwieren, maar aangezien ik al sinds gisteren geveld ben door een migraineaanval, heeft mijn eerste reeks wat vertraging…’Ploggen wasda’ hoor ik jullie denken? Wel, een hele dag foto’s nemen van wat je aan het doen bent…daar kreeg ik ook ongelooflijk veel zin in toen ik het bij haar zag passeren en bij de man van Steps.

Dit was gisteren mijn dag, mijn tweede werkdag op de redactie bij Femma:

Ik had het gisteren al gehoord op de radio en zien passeren via Facebook, maar hier word ik toch wel echt blij van. Mijn favoriete film met de mooiste muziek ever, geselecteerd voor de Oscars! Mijn lief en ik zingen de cd ondertussen luidkeels mee. Duimen maar!

Voor het eerst in 7 jaar, rij ik opnieuw met de auto naar het werk! En dat vind ik GEWELDIG, dat moet ik jullie niet meer vertellen nadat ik 1000 keer geklaagd heb over de treinvertragingen, stakingen, gemiste treinen…Studio Brussel is voortaan mijn ochtendmaatje!
Mijn nieuw bureau is echt geweldig! Time to work!
Maar eerst is er koffie!
Vandaag is correctiedag voor ons februarinummer. Ons seksnummer! Iets om naar uit te kijken dames! Correcties doe ik nog lekker old school op papier.
De voormiddag is voorbij gevlogen! Tijd voor lunch! Geweldig dat we verse soep krijgen tijdens de middag!
Hoog tijd om verder te werken aan de correcties! En zo zien jullie mijn nieuwe collega Jade ook eens.
Tijd voor een fruitje!
Wat is Kobe blij dat mama hem op tijd van school kan komen halen. Regen laten wij niet aan ons hart komen. Gezellig onder moeders paraplu.
Ook Frauke is blij dat ik haar kom ophalen bij haar liefste onthaalmoeke.
Ik heb zelfs nog tijd om te koken en verse Provençaalse saus te maken.
Gelukkig is er hulp van ‘Chef Frauke’
Na het eten verstuur ik nog snel #hetleukemamaboek naar een pas bevallen mama.
‘s Avonds nog wat knuffelen met de popjes in de zetel en daarna ons bedje in!
Spijtig dat mijn dag is geëindigd met hevige migraine.
Gelukkig was er vandaag lieve opa Bob en mutti om de kindjes op te vangen, wat zou ik toch doen zonder hen?

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Stan nel
  januari 18, 2014 at 10:00 pm

  Argh, migraine niet leuk!
  Dank je dat ik eens mee mocht genieten van jouw dagje! 🙂

 • Reply
  Mamadammeke
  januari 19, 2014 at 12:05 am

  Bah! Migraine! Ik ken er alls van! Dan ben ik wel niet in staat om te bloggen 😉
  Veel beterschap!

 • Reply
  Woohoo
  januari 19, 2014 at 9:34 am

  Leuk ideetje! Wat is het leven toch zo veel aangenamer met een job die je graag doet he 🙂

  • Reply
   Leuke Wereld
   januari 19, 2014 at 11:40 am

   Zeker als die job ideaal te combineren is met kleine kindjes! #hetnieuwewerken

 • Reply
  Liesellove
  januari 19, 2014 at 10:22 am

  Leuk 🙂 mooie foto’s maar de hype plaggen die laat ik toch nog even voor wat het is…

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.