0
MAMA ZIJN Uncategorized

Win leuke LEGO

IMG_0464
IMG_0756
LEGO mag niet ontbreken op de Sinterklaaslijst van Kobe en Frauke! Echt uuuuuuuuren spelen ze met dit leuke speelgoed. Dankzij de online LEGO Wish List kunnen ze samen al dromen welke LEGO set ze graag van de Sint zouden krijgen. Een helikopter? Een toerbus? We zullen het zien op 6 december!

IMG_0023
WIN WIN WIN
Leuk zijn de LEGO Adventkalenders! Achter de 24 deurtjes van de kalender schuilen superleuke LEGO Star Wars verrassingen die je het aftellen naar de heerlijke feestdagen extra spannend maken. Verzamel alle onderdeeltjes zodat je op Kerstmis uren lang kan spelen met je nieuwe LEGO figuurtjes.

Zijn jullie net als Kobe en zijn papa grote Star Wars fans die de dagen aftellen tot de release van de nieuwe Star Wars film in december? Dan heb ik goed nieuws voor jullie, want via mijn Instagram-account kunnen jullie nu deze superleuke adventkalender van Star Wars winnen. Het enige dat jullie moeten doen is @leukewereld liken, de foto regrammen met #leukelego en een vriendje taggen. Vrijdag maak ik de winnaar bekend! Succes!

 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Hildegard
  november 18, 2015 at 1:25 pm

  Onze zoon is nog lang niet aan de lego maar ik kijk er alvast naar uit! Hoe heet die “doek” waarop je kids hun blokjes liggen? Lijkt me super handig!

  • Reply
   Lobke Gielkens
   november 18, 2015 at 1:49 pm

   Is de Play&Go mat en die hebben ze bij Kidwithflair is echt superhandig!

 • Reply
  nancy dexters
  november 18, 2015 at 1:44 pm

  Woow, beste give away van het jaar denk ik! Zoon die zot is van Star wars en net lego ontdekt heeft, papa vindt het zeker niet erg. 😉 En twee neefjes die geregeld komen spelen die zelf ook al een hele collectie hebben… Op naar Instagram!

 • Reply
  Vandecasteele Linda
  november 18, 2015 at 1:58 pm

  wauw mijn kleinzoon is verzot op alles van Starwars deze LEGO Adventkalenders met Star Wars verassingen zou hij supercool vinden , i liked & shared

 • Reply
  Ester
  november 18, 2015 at 9:38 pm

  LEGO is toptoptop speelgoed. Super duurzaam en gaat ge-ne-raties mee. Wij doen graag mee met deze give-away. Leuk geschenkje voor de feestdagen waar zowel zoon als dochter dolblij mee zouden zijn :D. *fingers crossed*

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.