0
Uncategorized

Aftellen met cadeautjes #1

Voor wie graag aftelt naar Kerst en nog geen cadeautjes gevonden heeft, deze week nog snel enkele persoonlijke (online) cadeautjestips. En ik geef liever cadeautjes dan dat ik er krijg! Ik kan er zoveeeeeeel deugd aan beleven als ik het perfecte cadeautje vind voor iemand.

Ze kreeg al een persoonlijk plekje in mijn boek, maar wie op zoek is naar vintage en retro speelgoed moet zeker eens een bezoekje brengen aan Ellelei vintage & retro. Elke heeft een mooie verzameling vintage speelgoed (vooral Fisher Price = ikke grote fan!), kinderboeken, spelletjes, puzzels en klein meubilair voor de kinderkamer. Dit alles verkoopt ze aan spotprijsjes. Ook iets leuks gezien? Bestellen kan gewoon door haar te mailen en je kan haar ook volgen op Pinterest.

Mensjes die op hun zolder nog oud Fisher Price speelgoed staan hebben en ervan af willen, laat het mij weten want ik ben grote verzamelaar geworden sinds ik 2 mini’s heb.

Deze week zaten deze leuke spulletjes in mijn brievenbus…ik moet er nog eens goed over nadenken wie ik hier gelukkig mee ga maken.

Het retro inpakpapier vond ik bij www.in-pakt.be
De leuke cadeuatjestags komen van bij Ellelei
Tor morgen voor een volgende cadeautjestip!

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  An Vande Velde
  december 10, 2013 at 10:06 am

  ohhhh! ik heb nog juist dezelfde boekjes: Op de boerderij, Tiny en Annemieke!!! Daar word ik nu eens héél erg vrolijk van!
  xx
  an
  jace-did-it.blogspot.be

  • Reply
   Leuke Wereld
   december 10, 2013 at 10:09 am

   Ja hé, ik word daar ook zo vrolijk van :-). Geweldige cadeautjes voor jezelf hé?

 • Reply
  Snottebellie
  december 10, 2013 at 10:30 am

  Gelukkig hebben mijn ouders weinig weggesmeten vroeger. Het boek Tiny in de trein heb ik nog en het schildpadje ook!

 • Reply
  Onlie Mie
  december 10, 2013 at 9:41 pm

  Die Tinyboekjes! Pure nostalgie… ik heb er hier ook nog een hele stapel van! Fisher Price staat op zolder op kleinekindjes te wachten…Nog een beetje geduld. 🙂
  Je retropapier is prachtig!

 • Reply
  Liesellove
  december 10, 2013 at 11:08 pm

  Tiny… Zalig!

 • Reply
  cannelien
  december 12, 2013 at 9:38 pm

  Hallo Leuke Wereld,

  Die oude spulletjes blijven echt heel mooi hé. Bedankt voor de Ellelei-tip! Ellelei is bij deze alweer een fan rijker! 🙂

  Mijn eigen voornaam is trouwens afkomstig uit een prentenboekje van Jaklien Moerman. En wat een toeval toch, mijn dochtertje heet ook Jaklien! 😉

  Groetjes Annelien!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.