0
Uncategorized

Online mama #4

I’m geek! Zeker sinds ik mama ben geworden. Ik doe bijna alles online: shoppen, boodschappen doen, werken…en zelfs naast mijn werk zit ik nog veel online. Deze week heb ik weer heel wat leuke links verzameld onder andere via mijn Feedly, een ding dat ondertussen onmisbaar is geworden voor mij :-). Mensen die graag blogs en nieuws volgen, zorg gauw dat je zo’n feedreader aanmaakt!In mijn boek heb ik voor jullie de volgens mij leukste webshops verzameld, maar we leven in een snel veranderende wereld nietwaar? Dus ik ontdek elke dag opnieuw nieuwe webshopadresjes:

www.retrokleertjes.nl: deze week nog een pakketje in de bus gevallen en echt content van! superservice!
www.poppenwagen.be: meisjesmama’s opgelet, hier word je GEK :-). Jullie weten nu al dat ons Frauke zo’n geweldige houten poppenwagen van Sinterklaas krijgt. Nog twee keer slapen, sssssst!
de winkel van woonblog: ik moet hun boek nog altijd bespreken (staat op mijn planning!), maar ga zeker eens piepen naar hun (online) winkel die tot 31 december open is.

Tuchila Boutique kenden jullie al, maar ga zeker eens piepen want hij mag helemaal leeg! Herkennen jullie de kleertjes uit mijn boek?

Deze blogs kregen deze week extra bezoek van mij:
Villa Appelzee, ik ben al aan iets leuks bezig uit haar Kerstboek, wordt vervolgd.
Kerygma, mooi geschreven over the small things in live, ontroerend zelfs.
Jonge Sla, zeker haar post over eten voor 3 euro per dag, ja het kan! 
Haar blog, omdat ik in de Bar Marie (ook een aanrader!) een interview ging doen met haar en achteraf nog gezellig een koffietje dronk. Interview wordt vervolgd.

Geloven jullie verder echt dat #selfie het woord van het jaar kan worden? En van internettrends zoals #Skinny4Xmas word ik echt ziek, het zal je dochter maar zijn.

Met de feestdagen in het vooruitzicht, maakte ik op Pinterest al een cadeautjeslijstje aan maar daarnaast ook een nieuw board met vintage christmas love. Ik ben al volledig in the moooooood.

Vandaag was ik ook aan het nadenken over een blogje ‘Wat een moeder zoal lijden kan’ en ‘Hoe ‘kinderen je aan de waggel kunnen houden’ want tijdens het schrijven van deze post ben ik minstens 12 keer naar boven moeten lopen :-). Misschien doe ik daar nog wel eens iets mee. Had trouwens beter mijn Runkeeper-app gebruikt ;-).

xx


You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Liesellove
  december 4, 2013 at 10:03 pm

  Door u blog kom ik nog tijd te kort 😉

 • Reply
  Jess
  december 5, 2013 at 7:44 am

  Ahhh gelukkig, ik ben niet de enige die aan de waggel blijft hihi 😉

 • Reply
  Naadjes en draadjes
  december 5, 2013 at 9:30 am

  Hahaha, zo herkenbaar. Uren op internet, niks anders gedaan (in de ogen van de rest van de kroost), maar intussen toch lekker gemultitaskd (vind ik dan zelf)

 • Reply
  Roziewiezewozie
  december 5, 2013 at 12:19 pm

  nog een handige blog-volg site en app: Bloglovin’
  aanrader! 🙂

  • Reply
   Leuke Wereld
   december 5, 2013 at 7:44 pm

   Die kende ik uiteraard ook al, staat uitvoerig beschreven in mijn boek ;-).

 • Reply
  Appelzee
  december 15, 2013 at 10:05 pm

  OOh, hallo! Ben super-benieuwd wat je aan het maken bent uit mijn boek! je hebt er een volger bij!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.