0
Uncategorized

Eindelijk een meisjeskamer

Nog een maand, nee iets langer, maar morgen is het maart en in april krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis, dus nog een maand en ik kan stoppen met dromen en echt beginnen met het inrichten van een meisjeskamer! In mijn hoofd is ze dat al natuurlijk. Maar sinds ik Pinterest ontdekt heb, is het kiezen soms wat moeilijk.

Ik heb iets met stofjes, dat wisten jullie al. Maar ook iets met behang, ik kan soms uuuuuuuren naar mooie behangpapiertjes zoeken. Ik kan dus niet kiezen. Helpen jullie even mee?
Ferm Living @ www.kleinezebra.com

www.pipstudio.com

www.pinterest.com
www.studioditte.nl
Ik heb ook iets met leuke meubeltjes. Let vooral op de mini-vleugelpiano. They’ll be a star!!!!
www.pinterest.com
www.pinterest.com
www.pinterest.com I love EAMES

www.pinterest.com

Nu nog een nieuwe jongenskamer voor onze Kobe! Ik zit al boordevol inspiratie! Wordt vervolgd.

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Riet
  februari 28, 2013 at 8:37 pm

  Dat laatste hangt hier tegen de muur van het atelier (http://levenmetliv.blogspot.be/2011/07/hemeltje-in-huis.html). Een heerlijkheid om te behangen, gaat veel makkelijker dan gewoon behang! Voor een meisjeskamer ben ik fan van de boompjes. Ik heb ook een pinboard boordevol kamerideetjes, nu nog tijd. 😉

  • Reply
   Leuke Wereld
   maart 1, 2013 at 8:38 am

   Wow Riet! Van zo’n atelier droom ik ook al jaren. Misschien komt dat er wel van in ons nieuwe huis…ideetjes zal ik zeker komen opdoen bij jou 😉 Merci!

 • Reply
  Inge borg
  maart 3, 2013 at 8:51 am

  Mijn voorkeur gaat uit naar de lichtblauwe muur met fijn zachtgele gordijnen (en het prachtige vloerkleed) Wat een fijne energie straalt dit uit zeg. Nou dat is toch wat dat nieuwe kleine meisje graag zou willen? En natuurlijk haar mama die dit allemaal met grote zorg en liefde uitzoekt en uitvoert….
  veel plezier met het verheugen, kiezen en uitvoeren….
  lieve groet,
  Ingeborg

 • Reply
  Leuke Wereld
  maart 3, 2013 at 12:36 pm

  Hey Inge borg, wat lief van jou om mij te helpen…ik hou jullie op de hoogte van het eindresultaat. Nog even, nog heel even….
  Leuke lieve groetjes terug en een fijne zondag nog! xxx

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.