0
Uncategorized

Online mama #3

Deze sites zijn mij deze week extra opgevallen:
Portretten van kinderen over de wereld en waar zij slapen en ondertussen beseffen dat mijn eigen kindjes het toch zo goed hebben

accidentalpenis.com en theaccidentalvagina.com, omdat er al eens mag gelachen worden met penissen en vagina’s
zij leerde mij kennis maken met deze leuke webshop waar ze deze leuke replica design kinderstoelen hebben, ik weet meteen weeral wat gevraagd aan de kerstman.

– de kerst-en nieuwjaarsdineekes komen er weer aan, dus ook cadeautjes kopen en naampjes trekken komt er weer aan. Mijn beste vriendinneke Griet stuurde mij deze link door: namentrekken.be waarmee ons eeuwenoud probleem is opgelost! Ik heb meteen mijn cadeautjeslijstje, dat ik op Pinterest gemaakt heb, doorgestuurd ;-).
– de Kraamvogel heeft voor jullie het leuke mamaboek gelezen en daar dit over geschreven
– ook zij las het leuke mamaboek en schreef er dit over: “Als alle babyboeken melk zijn, dan is dit boek de slagroom.” Ze heeft zelfs een ongelooflijk mooi jasje voor mijn boekenkindje gemaakt, dat maakt mij blij :-).

– Barmoeder Joke van Het Concept organiseert volgende week een Ladies Night in Steenhuffel, waar ik mijn boekje zal signeren en verkopen én ik breng ook enkele zelfgemaakte babycadeautjes mee voor onder de kerstboom. Liken die handel!
– Lore schreef een leuk artikel over de revival van de cementtegel en de site van mijn Lief werd er mooi in vermeld. Mocht er nog iemand op zoek zijn naar de perfecte plaatser voor cementtegels of andere tegelwerkjes, my hobby is a hero!
– Ik ontmoette de vrouw achter Cozette in ‘t echt op de Vitrine, maar op haar blog staat een geweldig simpele handleiding om een geweldig zacht tv-dekentje zelf te maken met teddyfleece. Het staat al op mijn to-do-lijstje!

Voila, zo zijn jullie weer een beetje up-to-date :-).
Liefs,
Lobke
xxx

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Jess
    november 30, 2013 at 1:43 pm

    Wat een leuk overzicht. Ga de linkjes even bekijken. Die piemel en vangina-linkjes maken me nieuwsgierig haha 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.