0
MAMA ZIJN Uncategorized

Workshops speelgoed maken voor ouder en kind

IMG_0987

Kennen jullie de supertoffe speelgoedwinkel Walrus & Vlinder al? Een project van Saskia van Wesemael. Ik leerde Saskia een paar maanden geleden kennen op het Kinderparadijs, herinneren jullie je dat nog? Zij was voordien actief als juweelontwerpster voor o.m. Dries Van Noten en Stephan Schneider. Ze experimenteerde ook met animatiefilm, illustraties, kindertheater en ontwerpt etalages voor onder andere Wouters & Hendrix. De missie van Walrus & Vlinder is duidelijk: kinderen en ouders duurzaam speelvermaak aanbieden in zoveel mogelijk vormen, met uniek speelgoed, handgemaakte poppen, een mobiel speelatelier, juwelen met een verhaal en algehele zotternij. Heerlijk toch hé?

2015_Walrus_Vlinder-012 2015_Walrus_Vlinder-024 2015_Walrus_Vlinder-046 2015_Walrus_Vlinder-073

Walrus & Vlinder weet ook alles over speelgoed maken met simpele alledaagse objecten en wil deze geheimen graag met ouders en kinderen delen . Zo zullen regenachtige namiddagen nooit meer saai zijn!

En weten jullie wat superleuk is? Saskia komt naar onze Leuke Mamamarkt op 13 maart 2016 in Breendonk en zal er workshops speelgoed maken voor ouder en kind gratis en voor niks geven, maar wel met een inschrijving!
Wil je er graag bij zijn? Stuur haar dan als de bliksem een mailtje met je gegevens walrusenvlinder@gmail.com en laat weten voor welke workshop je wilt inschrijven; Ze zal er eentje om 14u en eentje om 16u geven.
Uiteraard zal de speelgoedwinkel Walrus & Vlinder ook aanwezig zijn waar je heerlijk speelgoed kan shoppen. Kobe & Frauke zijn er dol op!

Hier worden wij weer supergelukkig van! We hebben er nu al zin in, hopelijk jullie ook?
IMG_0980
WalrusAchtergrond()_breed_midden (2)
2015_Walrus_Vlinder-112 2015_Walrus_Vlinder-129 2015_Walrus_Vlinder-182

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Lies
  februari 18, 2016 at 7:53 am

  Ik schreef me in! Hopla, zoals in één twee drie 🙂

 • Reply
  Tine
  februari 18, 2016 at 6:28 pm

  Ik heb ook al een mailtje gestuurd 😉 Supertof!

 • Reply
  Annelore
  februari 18, 2016 at 7:35 pm

  Oh, zo jammer dat ik er niet bij kan zijn! Klinkt in ieder geval echt supertof!

 • Reply
  Dominos codes
  mei 23, 2017 at 2:52 pm

  Querido amigo, gracias por tu solidaridad. Aunque me gustaría saber como te llamas, entiendo que ocultes tu nombre al ser empleado de Iberia y por eso te agradezco doblemente tu reacción en mi blog.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.