0
Uncategorized

Mijn Instagramwinkeltje: leuke mama shop

Ik was al een tijdje van plan om net als zij tweedehandsspulletjes te verkopen en vond zo’n instagramwinkeltje echt wel een leuk idee! Daarom presenteer ik jullie vanaf nu: mijn leuke mama shop.

Jullie vinden er leuke kleertjes van Kobe & Frauke, babyspullen die ik niet meer gebruik (en waarschijnlijk ook niet meer zal gebruiken :-)) en leuke zelfgemaakte spulletjes. Ik ben nog volop bezig met mijn winkelrekje te vullen, maar kijk gerust al eens binnen want er zitten een paar prachtexemplaartjes tussen.

Geïnteresseerd in één of meerdere stukken? Mail me en we kunnen wel iets regelen.

xxx

You Might Also Like...

3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.