0
Uncategorized

En de winnaar van Het Leuke Mamaboek is…

Sinds uitladen de nieuwe hobby is van mijn klein meisje, moest ik niet lang twijfelen wie de winnares van mijn give-away zou trekken met haar onschuldig kinderhandje.

De winnares is geworden…..Katrijn! Proficiat! Ik heb gezien dat jij ook een leuke blog hebt én pas voor de derde keer mama bent geworden! Nog eens proficiat! Geniet van dat kleine wondertje, want zoals ik zo cliché als iets schrijf in mijn boek ‘geniet ervan want ze worden zo snel groot’, jij zal als geen ander weten dat het de waarheid is! Stuur je mij je gegevens door via mail dan komt het boek + de moustache body naar jou toe.

Voor de rest wil ik alle deelnemers bedanken. Wie toch nog graag een boek wilt (met eventueel een snorren body of iets anders leuks erbij), mag mij nog altijd mailen. Jullie kunnen het boek nog steeds gesigneerd via mij bestellen. Wie weet staat het volgende week al in je boekenkast te pronken.

Oh ja, voor de nieuwsgierigen. Ik kreeg zopas een mailtje van de uitgeverij met de blijde boodschap dat mijn boek hun best verkochte titel was op de boekenbeurs. Hier word ik instant vrolijk van! Allemaal dankzij jullie lieve mama’s, mama’s to be, oma’s, opa’s, vrienden en vriendinnen! Iedereen!

Eeuwige dankbaarheid!

Liefs,
Lobke
x

PS: Vergeet niet deel te nemen aan mijn give-away om een babyrokje te winnen op Facebook.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Mammabelle
  november 14, 2013 at 8:16 pm

  Een dikke proficiat voor Katrijn!!

 • Reply
  katrijn
  november 14, 2013 at 8:35 pm

  JOEPIE JOEPIE
  Ik ben ontzettend content met deze give away
  Rikke zal beeldig staan in haar snorrenromper en ik weet vanaf nu wat te lezen, samen met een lekker kopje thee niks geschikter dan dit bij regenachtig weer

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.