0
Uncategorized

Leuke mama workshops & zo…

Zelfstandige worden…het lijkt een droom voor elke mama. Zo schreef ik het zelf neer in mijn boek. Ok ik besef ook dat zelfstandige worden of zijn niet altijd rozengeur en maneschijn is, maar toch denk ik dat het geweldig moet zijn om je eigen ‘ding’ te kunnen doen en er dan ook nog eens te kunnen zijn voor de kindjes. Zelf ben ik al een tijdje zelfstandige in bijberoep als journalist. Maar zou het niet geweldig zijn om daarnaast mijn creativiteit de vrije loop te laten en te delen met de wereld? En zo wordt mijn stille droom om les te geven misschien toch nog eens werkelijkheid…

Daarom denk ik erover na om naar aanleiding van het hoofdstuk DIY-mama uit Het Leuke Mamaboek beginnersworkshops uit het boek te geven bij mij thuis of bij jullie thuis of op een locatie naar keuze? Ik denk aan peuterkleedjes, geboortekussens, dekentjes, labeldoekjes, flocken…

Wat denken jullie? Zijn er misschien al geïnteresseerden?

Ik hoor het graag!
xxx

You Might Also Like...

16 Comments

 • Reply
  Pretty cool stuff
  november 23, 2013 at 2:24 pm

  Je dromen kunnen uitvoeren is inderdaad mooi. En als je dat wil, moet je er vooral voor gaan.

  Katrien.

 • Reply
  Liesellove
  november 23, 2013 at 4:11 pm

  Als je ook op verplaatsing doet lijkt me dat echt leuk 🙂 en mss is er dan een samenwerkingsverband mogelijk 😉 gewoon doen 🙂

  • Reply
   Leuke Wereld
   november 23, 2013 at 4:15 pm

   Samenwerken met jou :-), dat klinkt als muziek in mijn oren 🙂

 • Reply
  MJ Van Laere
  november 23, 2013 at 4:52 pm

  Ik zou ervoor gaan! Vooral de ‘beginnersprojectjes’ 🙂 Had ik die een jaar geleden maar gehad! 🙂

 • Reply
  ernø
  november 23, 2013 at 5:19 pm

  so cute !

 • Reply
  Rita Van Dessel
  november 23, 2013 at 7:42 pm

  Dat zou super zijn Lobke!
  Je hebt er al zeker twee “kandidaat-leerlingen” bij!
  Maak je droom vlug waar zou ik zeggen!
  Groetjes,
  Rita

 • Reply
  Margot
  november 24, 2013 at 8:06 am

  In welke regio bevind je je? In Limburg is er nog geen overaanbod!

  • Reply
   Leuke Wereld
   november 24, 2013 at 12:43 pm

   Hi Margot, ik woon in Puurs, vlakbij Antwerpen, maar ik zou het ook op verplaatsing willen doen 🙂

 • Reply
  Miss Mamalicious
  november 24, 2013 at 2:21 pm

  Zeker doen! Dromen moét je najagen! Succes!

 • Reply
  De martelaere Nathalie
  november 24, 2013 at 2:58 pm

  Ikke ikke ikke ! Ik heb wel wat vriendinnen die ook naaien, zou leuk zijn zo’n dagje workshoppen!!
  x

 • Reply
  Inez
  november 26, 2013 at 2:43 pm

  Dat zou leuk zijn. Workshops op verplaatsing!

 • Reply
  Liesbeth
  november 26, 2013 at 3:30 pm

  Alle naai/crea workshops zijn in geen tijd volzet, dus er kunnen er zeker bij (hier in de buurt toch – Leuven). Wil er zeker eentje proberen. En ja, ga voor je dromen. Je kan het alvast proberen in bijberoep, hé? Vind het wel grappig dat je denkt dat elke mama droomt om zelfstandige te zijn. Ik vind het niet rooskleurig, sinds ik mama ben droom ik er eerder van om geen zelfstandige te zijn. Bijvoorbeeld: 8 weken moederschapsrust (huh? een baby van 7 weken naar de crèche sturen??? dan maar nog 5 weken onbetaald thuisblijven -en dat vond ik eigenlijk nog te kort)

  • Reply
   Leuke Wereld
   november 27, 2013 at 9:57 am

   Liesbeth, pas bevallen en zelfstandig zijn gaat inderdaad niet samen, daar heb je volkomen gelijk in. Maar ik denk eerder op termijn…als je kinderen groter zijn en al naar school gaan. Lijkt het niet geweldig om je eigen werk te kunnen plannen thuis (of op verplaatsing) terwijl zij naar school zijn, er ‘s morgens en ‘s avonds te zijn en zelf aan de schoolpoort te staan? Of klinkt dit allemaal heel utopisch? 🙂

 • Reply
  Eva
  januari 13, 2016 at 11:35 am

  Een cursus flocken zou ik zeker is zien zitten, ik ben van Herent.. Dus als het zover is mag je mij zeker contacteren!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.