0
Uncategorized

For kids who love to rock

Soms zijn er van die webshops die eruit springen en waar ik graag reclame voor maak…

Minimaniac kreeg al een fijne vermelding in mijn boek onder de leukste webshops, maar toen ik deze week een kruippakje van BeauLoves uit mijn brievenbus haalde, wist ik weer waarom ik Isabelle haar winkeltje zo leuk vind! Voor jongens zoals onze Kobe heeft ze onder andere de leuke merkjes Albababy, Tootsa MacGinty, Le Big, Moonkids, Le Big…en voor stoere meisjes heeft ze merken als Nununu, Moi, Beauloves, Babydude en Rockabye-baby…om niet altijd bloemenrokjes te dragen. Pas op, ik zie ook graag roze en bloemenrokjes hoor, maar ‘t is soms ne keer plezant om Frauke als een stoere chick te kleden ;-).
Nog een cadeautje nodig voor Sinterklaas? Dan heb ik goed nieuws voor jullie, want vanaf heden tot en met 6 december krijgen jullie van mij 10% korting met de code ‘LEUK’ bij Minimaniac.be! Doe eens zotjes! Ik weet al wat gekozen (zie hierboven :-)).
xxx

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Josie
  november 21, 2013 at 8:21 pm

  super! beau loves ken ik van lesbonnesmanieres.be (ook een zalige webshop, zeker es checken!)… dus ik neem zeker eens een kijkje bij minimaniac. mijn portemonnee dankt jou 😉 x

 • Reply
  Cindy
  november 22, 2013 at 8:54 am

  Superleuke webshop! Mijn eerste aankoop voor mijn zoontje Friso Giuliano (op dit moment nog in mijn buik). Best wel spannend, wat kiezen, welke maat, etc.
  PS. Mijn complimenten voor “het leuke mamaboek”! Neem het overal met me mee en door de dag ligt het stevast op mijn bureau! :-*

 • Reply
  Jess
  november 24, 2013 at 12:59 pm

  Wat leuk allemaal! Verzenden ze ook naar Nederland? Dat gele broekje vind ik echt geweldig namelijk 😉

  • Reply
   Leuke Wereld
   november 24, 2013 at 1:03 pm

   Ik denk wel dat ze naar Nederland verzenden Jess

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.