0
Uncategorized

Reserveren dames en heren!

De laatste week heb ik enorm veel mailtjes gekregen van lieve lezers en lezeressen die Het Leuke Mamaboek in huis willen halen.

Omdat jullie allemaal fantastische mama’s zijn of voor wie het boek aan een fantastische mama cadeau wil geven, organiseer ik deze week een pre-sale. Officieel ligt het boek eind volgende week in de winkel, maar wie voor woensdag 16/10 reserveert, krijgt een gesigneerd exemplaar + 15% korting in de webshop van Tuchila. Wie nu al trotse eigenaar van het boek wil zijn, moet dus snel zijn.
Wat moeten jullie doen?
Stuur een mailtje naar leukewereldlobke@gmail.com met daarin hoeveel exemplaren je wilt, voor wie je het wil laten signeren (voor jezelf, voor een vriendin, voor je collega….) en je adres. Na reservatie krijg je van mij een mailtje terug met je kortingscode voor Tuchila en de betalingsgegevens. 
Wie graag een groepsaankoop doet (vanaf 5 exemplaren), krijgt extra korting op het boek. Stuur gerust enkele voorstellen via mail.
Op dit moment wordt het boek gedrukt. Vanaf volgende week 16/10 heb ik het boek zelf in huis en stuur ik het onmiddellijk naar jullie toe!
Wakosta? 19,95€ + 3,85€ verzendingskosten. Wie in de buurt van Puurs woont, mag het ook komen afhalen.
Voor de nieuwsgierigen al enkele pagina’s in preview:
Deze actie is geldig vanaf vandaag tot en met woensdag 16/10. De kortingscode voor Tuchila is geldig tot en met 30/10. Om helemaal op de hoogte te blijven, word je leuke Facebookfan of volger op Instagram.

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.