0
Uncategorized

Mode is kinderspel

De nieuwe Steps is er! En deze maand was het spek naar mijn bek, want ik mocht vooral schrijven over kindermode. Naast een keileuk interview met Annechien Smolders van Six Hugs and Rock ‘n Roll, interviewde ik An Smedts van Annamarieke, Sabine Van Osselaer van Retro-Rock-and-Robots en Caroline Mampay van C’est quoi la vie.

Oh ja en wie kans wil maken op een iPad Mini, klikt hier om mee te doen aan de grote online Steps enquête. Succes!

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Juffra Toertjes
  september 14, 2013 at 8:38 am

  Hi,

  Ik wilde je de maten en uitleg voor het maken van een valiesje doorsturen, maar vind je email adres niet meteen……kan je mij een mailtje sturen?

  Juffra Toertjes
  ( Toertjes&Pateekes)
  Deborasluijs@me.com

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.