0
MAMA ZIJN Uncategorized

Zeven (op zondag): onze vakantie-essentials

Nu het zomer is en de vakantie echt voor de deur staat, zijn er toch een aantal vakantiedingen die onmisbaar zijn geworden voor ons:
IMG_04141. Toilettasje
Speciaal voor onze leuke reisjes, kregen Kobe en Frauke hun eigen toilettasje van Lilliputiens: Nicolas De Wolf :-). Deze toilettas is waterdicht en heel leuk gemaakt: Wanneer deze gesloten is, zal je de wolf die zijn tanden poetst zien. Geopend, zal je al zijn vriendjes die zich in zijn buik verstoppen zien verschijnen: Roodkapje, grootmoeder,…echt een leuk toilettasje om overal mee naartoe te nemen!

IMG_0415
2. Quut speelgoed
Een heel leuk speeltje dat wij onlangs mochten testen van de leuke webwinkel Exkidition is het Quut speelgoed. Quut Lili is zand- en waterspeelgoed met tal van speelmogelijkheden. Kobe en Frauke vinden dit ondertussen hun favoriete badspeelgoed en ook in hun zwembad is dit speeltje onmisbaar geworden! Ze houden van het doorschijnende deksel om zo op ontdekking te gaan naar wat er zich onder water afspeelt. Je moet het zien om het te ervaren, wij vinden dit echt leuk!

Bodysol_Sun_19,95€
3. Zonnemelk
Onmisbaar voor gevoelige kinders zoals Kobe & Frauke: onze zonnemelk! Wel 4 keer per dag smeer ik ze in! Wij gebruiken trouwens al een tijdje de Sunmilk Kids 50+ van Bodysol, reukloos en supereffectief.

antimugarmbandkinderen
4. Slap-it anti muggen armband
“Mamaaaaaaa, ik heb een muggenbeet!”Wij testten hier de Parazeet Anti-Muggen Armband met 100% natuurlijke actieve stof die tot 1 maand lang een doeltreffende bescherming biedt tegen muggen en andere bijtende insecten. Ideaal voor buitenactiviteiten en om dagelijks thuis thuis te gebruiken of op vakantie!
De Parazeet armbandjes zijn beschikbaar bij de apotheek en kosten 12,99 euro. Dag muggen!

5. Rugzakje
Onmisbaar voor daguitstapjes. Een rugzakje om te vullen met eten, drinken, speelgoed…Onze rugzakjes vonden wij bij Speelgoed Kiki, daar heb je een ruime keuze aan rugzakjes van Skip Hop, comfortabel, mooi en stevig!

Schermafbeelding 2015-06-21 om 20.59.57
6. UV-kleding van Lily Balou
Sinds vorige week hebben wij UV-werende kleding van Lily Balou in huis! Echt iets voor Kobe en Frauke die absoluut niet tegen de zon kunnen. Deze kleding minimaliseert de blootstelling van de huid aan schadelijke UV stralen, ideaal dus voor een dagje zon, zee en strand!
Sos Polsbandje
7. SOS-polsbandjes
De SOS polsbandjes van Lovely Labels hebben wij hier al een paar maanden in huis en zijn eindeloos herbruikbaar. Wanneer we een leuk uitje plannen zoals vandaag, vullen we onze gegevens op in en mocht één van onze kids verloren lopen, dan kan iemand ons bellen om te zeggen dat ze ons kind gevonden hebben! Echt iets voor een overbezorgde moeder als ik!

Wat zijn jullie onmisbare vakantie-essentials? Ik ben benieuwd naar ze in de comments hieronder! 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Charlotte
  juni 22, 2015 at 7:44 am

  Interessante opsomming.
  Ik voeg er nog een hoedje of pet aan toe. Of een zonnebril.
  En vochtige doekjes (vind ik het hele jaar door handig). Om mijn handen af te vegen na het insmeren met zonnecrème of om een mondje schoon te vegen na een ijsje.
  Laat de zomer maar komen…

 • Reply
  Annelies
  juni 22, 2015 at 8:46 am

  Die polsbandjes van Lovely Labels hebben wij ook en sinds begin dit jaar ook SOS-plaktattoos van grafisch werk(t). Een absolute aanrader want die kunnen ze niet kwijt raken en ze gaan niet snel af. 🙂 Verder ben ik eigenlijk wel nieuwsgierig naar de binnenkant van dat toiletzakje 🙂
  Hier ook altijd zonnecréme 50+ voor mini me EN mijzelf want ik kan ook absoluut niet tegen de zon. Lang leve blondjes. :p Ik heb deze maand via vrienden van ons de zonnestick van Bodysol ontdekt. Superhandig en geen gedoe met sprays die alles vol spetteren en dus ook geen vettige handen of vettig gevoel op je huid.

  • Reply
   Lobke Gielkens
   juni 22, 2015 at 7:20 pm

   Dankjewel voor de tip van de SOS plaktattoos, heel leuk!

 • Reply
  Nele
  juni 23, 2015 at 9:56 am

  Oh die moet ik ook onthouden! Geweldig!
  En dat Quut speelgoed vind ik ook de max!

  • Reply
   Forever
   november 16, 2016 at 10:51 am

   Edd¡vw,ChÃarez and Castro can be all the criminals you want, but they are not responsible for the cocaine war. In fact, a big amount of the responsibility lies in the hijos de papi and hijos de mami in the US, in Europe and elsewhere who are buying cocaine. Another part is the free flow of heavy weapons from the US into Mexico. And much more. Please, watch:

  • Reply
   http://www./
   december 15, 2016 at 5:49 pm

   / muy buenos dias acabo de enterarme de tu web y la verdad es que me parece genial no sabia de mas personas interesadas en estos temas, aqui tienes un nuevo lector que seguira visitandote constantemente.

 • Reply
  http://www.newcoinsgenerator.win/
  mei 8, 2017 at 3:38 pm

  skriver:By far the most concise and current information I discovered on this particular topic. Sure glad i navigated for a page by chance. I’ll become subscribing for your feed so that I could get the most up-to-date updates. Appreciate everything here

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.