0
Uncategorized

Moeten er nog boekentasjes zijn?

Onze kleine (bijna) 3-jarige man is aan zijn laatste dagjes bij zijn liefste onthaalmoeke bezig. Dan gaan we nog even op vakantie, zijn verjaardag vieren en dan is hij helemaal klaar én droog voor zijn eerste schooldag. Wat vliegt de tijd toch veeeeeeeel te snel!
En blijkbaar heb ik deze maand 50 euro extra kindergeld gekregen als schoolpremie, wat een leuke verrassing. Misschien leuk om een echt boekentasje mee te kopen? Gelukkig heb ik nog 3 weken om te kiezen. Of helpen jullie mij mee kiezen? Bij littlefashionaddict hebben ze gelukkig keuze genoeg! Ik mag ook al verklappen dat er 19 augustus een boekentasje wordt weggegeven op hun facebookpagina, dus liken die handel om op de hoogte te blijven en als eerste te kunnen deelnemen ;-).

Moeilijk hé?

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Juffra Toertjes
  augustus 9, 2013 at 1:33 pm

  Heeeel moeilijk!
  Tip…..kies geen stoffen variant als je kinderen nog klein zijn, een lekkende drinkenbus of geplet fruit is een veelvoorkomend fenomeen!
  🙂

 • Reply
  Twee emmerkes water
  augustus 9, 2013 at 1:46 pm

  die zijn mooi!
  wel even testen in de winkel of je spruit die klepjes goed open krijgt. Onze oudste lukte het niet op die leeftijd. 😉

 • Reply
  KellyJade
  augustus 9, 2013 at 2:47 pm

  ooooh wat een leuke boekentasjes! dan is kiezen zeker moeilijk! ik vind die met de kleurpotloodjes wel iets hebben! Maar inderdaad, zoals Juffra Toertjes en twee emmerkes water al zeggen: voor een kleine spruit gaat er niks boven gebruiksgemak en opkuisgemak 🙂

 • Reply
  emmel-prutsemieke
  augustus 10, 2013 at 7:17 pm

  Met die eerste zou ik ook wel graag naar school gaan!

 • Reply
  Sandra Stoft
  augustus 11, 2013 at 12:10 pm

  Die met de kleurpotloodjes en de rode vind ik heel mooi.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.