0
MAMA ZIJN Uncategorized Zelfgemaakt

Win Happy Kids en kom met ons knutselen

houten lepel poppetjes

Het wordt aftellen geblazen, want over enkele weken heb ik mijn derde eigen boekenkindje in handen! Zijn jullie net als ik razend benieuwd? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want ik mag 3 van mijn lieve bloglezers blij maken met een gesigneerd exemplaar van Happy Kids gecombineerd met een keileuke knutselworkshop!

Wanneer? Op 16 maart tussen 15u en 17u in Kinderboekhandel De Kleine Johannes in Leuven. Vanaf 17u begint de boekvoorstelling, maar jullie krijgen dus als eerste het boek in eigen handen!

Voor zij die nog niet weten waarover Happy Kids gaat, een kleine opfrissing:

Veel vakantievreugde, zalige gezinsweekends of funny feestjes … Het hele jaar door zijn er tal van momenten waarop je samen met je kinderen kan genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft, met de tablet of televisie ver uit de buurt. In dit kalenderboek met meer dan 100 gratis of betaalbare uittips krijg je heel wat inspiratie om de leukste plekjes van België (en Nederland) te ontdekken en pluk je er doorheen het hele jaar leuke, duurzame en goedkope DIY-tips for kids uit voor elke gelegenheid.

In Happy Kids! verzamelt journaliste en mamablogster Lobke Gielkens massa’s originele en goedkope ideetjes om het hele jaar door creatief aan de slag of op stap te gaan samen met je kinderen. Een handige en vrolijke doe-gids waar niet alleen kinderen maar ook hun mama’s en papa’s gelukkig van worden!

Knutsel je dus graag samen met je zoon(s) of dochter(s)? Heb je kidspiratie nodig voor de paasvakantie? En wil je dolgraag één van de eersten zijn die een exemplaar van Happy Kids overhandigd krijgt?

Doe dan mee met onze wedstrijd!
Hoe? Supersimpel! Laat in een reactie hieronder weten waarom jij en je kids erbij moeten zijn! Een extra like op onze Facebookpagina of Instagram is extra leuk, dit bericht delen zou nog leuker zijn!

1 maart maak ik de drie winnaars bekend!

Succes!

PS: Wil je graag aanwezig zijn bij ons boekenfeestje vanaf 17u? Geef mij een goeie reden waarom jij erbij moet zijn via info@leukewereld.be en wie weet sturen we je wel een uitnodiging!

Foto’s: Yves Schepers
kaartjes naaien

You Might Also Like...

21 Comments

 • Reply
  Kim
  februari 22, 2016 at 4:20 pm

  Is de allereerste reactie een boek waard? 😉
  Ik kijk alvast uit naar de uitjes-inspiratie!

 • Reply
  WennekesPen
  februari 22, 2016 at 5:03 pm

  Als gezin houden wij van groot genieten met een klein budget, maar vaak is de inspiratie zoek en verliezen we veel tijd met last-minute opzoekwerk. We hebben 2 echte knutselmeiden in huis, met vaak wilde ideeën waar onze, toch al niet zo kleine, knutselkast niet altijd op is voorzien. Handige en toffe instant-tips zijn dus zeker welkom!

 • Reply
  Jo
  februari 22, 2016 at 5:19 pm

  Dit klinkt echt als het boek waar ik al lang op wacht! Zeker de tips voor uitstapjes. Ik doe dan ook graag mee aan de wedstrijd. Mijn jongens zouden content zijn.

 • Reply
  Ceciel
  februari 22, 2016 at 5:37 pm

  Wij zijn gek op knutselen en op dagjes weg! Vooral voor België kunnen we nog goede kidspiratie gebruiken want het is ons favoriete weekendjes weg land!! We maken dus graag kans!

 • Reply
  Nietzomaarsaar
  februari 22, 2016 at 5:47 pm

  Als ex aula klasgenoot en trouwe bloglezeres geen goeie reden is. Ik kreeg je eerste boek cadeau voor mijn verjaardag toen Gijs 1 jaar oud was. Ik ben eigenlijk sindsdien je blog beginnen volgen en dat kan als inspiratie alvast tellen.

 • Reply
  Lieselot
  februari 22, 2016 at 5:54 pm

  Ooooh! Wij houden van knutselen, wij houden van De Kleine Johannes, van Happy Kids en we zijn van Leuven… Dit boek is het iets voor ons (Juliette op kop)!

 • Reply
  Stannel
  februari 22, 2016 at 6:05 pm

  1. Ik ken Lobke en het is een toffe.
  2. Ik heb al haar (vorige) boeken hier thuis liggen… een aanrader!
  3.Ik volg haar blog met plezier.
  4. Ik woon in de buurt van Leuven.
  5. Ik heb twee kinderen.
  6.Ik heb twee kinderen die zich in de vakanties vervelen.
  7.Als leerkracht ben ik altijd thuis met de kinderen in de vakantie.
  8. Deze mama/leerkracht heeft nood aan een vakantiegevoel in een vakantie! Heeeelp mij! 😉

 • Reply
  Maai
  februari 22, 2016 at 6:05 pm

  Het boek ben ik super benieuwd naar en wil ik. Natuurlijk. Maar ik gun de winactie een andere lezeres, 16 maart naar Leuven gaat niet lukken, was het maar waar. Ben er 1 keer geweest en is heerlijk. Succes iedereen en Lobke, hou vol. Het is nu echt aftellen 😉

 • Reply
  Pommepoire
  februari 22, 2016 at 6:57 pm

  Omdat ik hoop leuke en creatieve ideetje op te doen voor onze twee kapoenen die barsten van energie en zin om nieuwe dingen te ontdekken. Ik ben er zeker van dat we er mega momenten zullen beleven.

 • Reply
  Bijengezoem m2
  februari 22, 2016 at 7:01 pm

  Oh, mijn kindjes knutselen en schilderen graag, maar af en toe moet ik ze ver weg houden van you tube op tablet, dus goede ideeën zijn zeer welkom !
  Daarenboven wil ik eindelijk eens in de kleine Johannes geraken ipv enkel de etalage te bewonderen!

 • Reply
  Liesbet R
  februari 22, 2016 at 7:24 pm

  Ik doe graag mee omdat ik als logojuf in het onderwijs veel vakantie heb, maar mijn vakanties nu op een andere manier moet invullen met mijn 2 dochtertjes erbij. Alle tips zijn welkom!

 • Reply
  Sylvia Kieffer
  februari 22, 2016 at 8:30 pm

  Hier twee knutselprinsesjes dus boek zou heel erg welkom zijn! Ideaal om creatief bezig te zijn zowel voor de prinsesjes als voor de mama!

 • Reply
  Stien
  februari 22, 2016 at 9:10 pm

  Ons dagritme van de voorbije krokusvakantie (met een baby van 3 maand en een super actieve kleuter van 2,5):

  6u: opstaan (graag later maar de actieve kleuter plukt graag de dag)
  7u: eten
  8u: knutselen (met dank aan de tip op je blog om een canvasje te schilderen)
  9u: met blokken spelen of autos
  10u: fruit eten
  11u: eventjes buiten met de oudste zoon op zoek naar Pieter Konijn of dirk das (je moet het weten in te kleden)
  12u: eten
  13u: in bed (lees na 20 onderhandeltechnieken boven te halen waar het woord filmpje en drankje zeker al gevallen zijn :-))
  14u en als ik geluk heb 15u: fruit, het beloofde drankje natuurlijk en koek
  16u: bad
  17u: het beloofde filmpje
  19u: bed
  Kortom lange dagen waarbij de tips uit het boek Toch zeker kunnen helpen voor wat meer variatie in de dagen. Tussen dit alles door bleef de baby meestal content: oef!

 • Reply
  Ellen Naait
  februari 22, 2016 at 9:51 pm

  Ik kan écht wel wat goeie knutseltips gebruiken en zou dus heel blij zijn met zo’n boek! De zoontjes ook trouwens!

 • Reply
  lielebeesje
  februari 22, 2016 at 10:03 pm

  Dit boek mag natuurlijk niet ontbreken in het (jouw) rijtje in onze boekenkast!
  Ik kom dolgraag met de kinderen knutselen in De Kleine Johannes – zalige winkel trouwens, ik kom er nooit met lege handen buiten! En ik wil je graag eens in levende lijve ontmoeten!
  Wij komen trouwens flink met de fiets, want dat is niet ver …
  En ik schenk het boek dan graag aan mijn man ter inspiratie, want zulke dingen zijn hier altijd ‘voor de mama’ volgens hem. 😉
  We kijken er nu al naar uit!!!

 • Reply
  sharon
  februari 22, 2016 at 10:31 pm

  Nog niet zo lang geleden leerde ik je blog kennen,
  door de blog van Erika Van Tielen…. Ooooh wat dank ik haar graag, sinds dat ik de tijd heb gekregen bekijk ik heel je blog binnenstebuiten, vanvoornaarachter, vanachternaarvoor, vanbovennaarbeneden, vanbenedennaarboven. Geen artikel dat ik niet gelezen heb en ja ik koop binnenkort al je afgelopen boeken ook. Indien dit niet meer bij jouw kan bestel ik ze via mijn favo boekenwinkel. Mijn blog is ook in opbouw en hopelijk kan ik info zoals leuke plaatsjes met je delen, momenteel kan ik enkel jouw dankbaar zijn voor dat alles die je al hebt door gegeven. Hopelijk kan ik in de toekomst ook iets betekenen voor anderen. Je doet me zin krijgen ook eens een jurkje te maken of een rokje, alleen lijkt het zo moeilijk. (misschien moet ik er toch maar eens voor gaan) Bij de voorstelling van je boek zijn zou ik ook super vinden, je in levende lijve ontmoeten… je zal het dan wel heel druk hebben maar wie weet wat de toekomst brengt.
  Ik kijk uit naar alles dat nog moet komen van jouw (jullie).
  Sharon

 • Reply
  sabrina
  februari 23, 2016 at 5:20 am

  Oh ik stel mij maar al te graag kandidaat. Met een knutsel liefhebben in huis & een verplicht momentje tot us-time. Met tijd te kort, durven de ‘us momentjes’ met grote broer al eens verminderen dus niets zo belangrijk om samen iets leuks te ondernemen!

 • Reply
  inge
  februari 23, 2016 at 7:29 am

  Ik doe graag mee, zit met enige dochter thuis en die durft zich nogal snel te vervelen, desondanks de uitpuilende speelgoedkasten in huis…. nieuwe inspiratie altijd welkom! 🙂

 • Reply
  Fo
  februari 23, 2016 at 10:02 am

  Als er iets is wat ik graag doe is het knutselen! Het juiste project vinden is niet altijd evident. Jouw boek komt in ieder geval op mijn verlanglijstje te staan :).

 • Reply
  Ann Coemans
  februari 23, 2016 at 8:41 pm

  Wauw! Ziet er een superleuk boek uit. Ik spendeer vaak uren tijd op Pinterest met het verzamelen van leuke ideetjes. Dit boek bespaart me waarschijnlijk veel opzoek-tijd. Jij deed het voor me. 🙂

 • Reply
  Jo-Lynn Van Damme
  februari 24, 2016 at 6:48 am

  Je vorige boeken staan hier al op de plank, dus natuurlijk wil ik er graag eentje bij! Met twee kids die soms ongelofelijk wild kunnen zijn – zeker in vakantieperiodes als mama thuis is – zou dat boek heel goed van pas komen!

  Groetjes en veel succes!

  Jo-Lynn

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.