0
Uncategorized

Rokjesmania

Stofje van www.klijntje.be
Af en toe kan het er hier al eens emotioneel aan toe gaan. Afgelopen weekend moest ik afscheid nemen van mijn beste vriendin en haar lieve dochtertjes Marie en Fien die voor 2 jaar naar Genève verhuizen voor het werk van haar manlief. Het afscheid viel me toch zwaar, plots besefte ik dat ik niet zomaar snel eens kan binnenspringen om een koffietje te drinken of gewoon een babbeltje te doen. Langs de andere kant ben ik zo fier op haar dat ze zich stort in dit avontuur. Maar ik ga je wel missen meid! Gelukkig zijn vliegtickets naar Zwitserland nog zo duur niet :-).
Als afscheidscadeautje stikte ik nog snel een rokje voor haar flinke dochter Marie in elkaar. Marie is ondertussen grote fan van mijn rokjes en ik denk dat ik haar er wel blij mee gemaakt heb. Steel daar maar de show in Zwitserland met je nieuw rokje schatteke 😉
Voor ons Frauke begin ik stilaan te denken aan nieuwe kleertjes. Ik maakte deze keer eens een leuk setje. Een boordstofrokje met rode polkdadotjes gecombineerd met een geflockt t-shirtje. Ubercuteness!!! Wat ben ik dol op die kersjes :-).
Polkadotjes stof van www.modestofjes.be
Flockfolie van www.koekepeertje.be
Wit t-shirt voor 5 euro bij www.hema.be

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Carolien
  augustus 5, 2013 at 8:32 pm

  Wat jammer dat ze een tijdje het land uit zijn. Af en toe skypen vind ik dan wel een uitvinding. De rokjes zien er schattig uit, leuk stofje met al die poppetjes.

 • Reply
  Anonymous
  augustus 5, 2013 at 8:39 pm

  Oooooh dat rokjes met de poppekes, die zou je toch gewoon voor jezelf ook willen hebben? Mooi gemaakt!
  Groetjes,
  Laura

 • Reply
  Mademoiselle Adinda
  augustus 6, 2013 at 5:29 am

  Mooie rokjes!

 • Reply
  Katja (@Yane)
  augustus 6, 2013 at 7:06 am

  Wat een leuke rokjes!

 • Reply
  Twee emmerkes water
  augustus 6, 2013 at 8:02 am

  leuk, die polkadotjes 🙂
  en ja, veel skypen

 • Reply
  Leen
  augustus 13, 2013 at 11:15 pm

  Slik ;-(

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.