0
Uncategorized

De wereld ligt aan mijn voeten

Ik ben Kobe, maar dat wisten jullie al. Over precies één week word ik 3 jaar! En over precies 12 dagen ga ik naar de eerste kleuterklas. Omdat mijn voetjes zo gegroeid zijn afgelopen zomer, ging mijn mama met mij nieuwe schoenen kopen deze voormiddag zodat ik flink door de schoolpoort kan stappen.
Een tijdje geleden had ze namelijk een keihip kinderschoenenwinkeltje opgemerkt in Puurs: Papoetsie.

Toen we binnenkwamen, voelde ik mij daar meteen op mijn gemak. Ik wachtte flink mijn beurt af op de retro kinderstoeltjes die daar stonden. Ik ben al goed getraind om naar school te gaan hé?

Terwijl de lieve verkoopster Debbie mijn schoenmaat nam, speelde mijn zusje lustig verder. Volgende week komen we nog eens terug, want dan komen de kleurrijke schoentjes van CAVAL binnen voor Frauke. OMG! Mama had gezegd dat mijn voetjes gegroeid waren en we hadden mijn maat al eens genomen met de PitterPad app met de iPad, maar in de winkel werd het bevestigd en ik heb zowaar een 26. Ik leef voortaan op grote voet!

Debbie liet ons een verschillende paren stoere jongensschoenen zien en ik heb samen met mijn mama zelf mijn nieuwe schoenen mogen kiezen, ik hoop dat jullie ze even mooi vinden als mijn mama en ik :-). Zij kan er niet meer over zwijgen. En ik wil vandaag allen mijn nieuwe schoenen aandoen!

Deze schoenen zijn van Banaline

En zoals jullie zien: de leuke wereld ligt aan mijn voeten 🙂 Voila!

Mijn stoere outfit komt van bij Bimbi kinderkleding
Tot de volgende keer!
x
Kobe
PS: Mama zegt dat ze bij Papoetsie ook leuke schoenen hebben voor mama’s. Ik zou dus zeker eens gaan kijken als ik jullie was.

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Viki
  augustus 21, 2013 at 12:18 pm

  Toffe schoenen. Voor je het weet heeft hij een 43 en haar op z’n tenen 😉

  • Reply
   Leuke Wereld
   augustus 21, 2013 at 5:50 pm

   Haha idd! Maar laat hem nog maar ff klein blijven hoor 🙂

 • Reply
  Stof With Love
  augustus 21, 2013 at 1:06 pm

  Hahaha, ik sluit me aan bij Viki!

 • Reply
  Mademoiselle Adinda
  augustus 21, 2013 at 1:48 pm

  Wat een mooie schoenen!

 • Reply
  Liesellove
  augustus 22, 2013 at 4:20 pm

  Leuk 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.