0
Uncategorized

Slaatje van de week: quinoa met granaatappel

Ik ging dit weekend eens experimenteren met quinoa en het resultaat was overheerlijk!

Wat nodig?
Quinoa
1 granaatappel
1 groentebouillonetje
Pijnboompitten
Rozijntjes
Verse munt
Olie
Limoen

Hoe maken?
Heel gemakkelijk, echt waar!
De quinoa koken met het groentebouillonetje (ongeveer 15 minuten). Laten afkoelen.
De pijnboompitjes roosteren.
Granaatappel pellen.
Dit alles bij elkaar voegen, limoen, verse munt, olie en rozijntjes toevoegen.

Ik heb het om het mooi te presenteren in zo’n oude confituurpot gedaan. Is trouwens handig om zo mee te nemen naar het werk. Wedden dat je collega’s jaloers zijn met je hippe lunch? 🙂

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.