Ik ging dit weekend eens experimenteren met quinoa en het resultaat was overheerlijk!
Wat nodig?
Quinoa
1 granaatappel
1 groentebouillonetje
Pijnboompitten
Rozijntjes
Verse munt
Olie
Limoen
Hoe maken?
Heel gemakkelijk, echt waar!
De quinoa koken met het groentebouillonetje (ongeveer 15 minuten). Laten afkoelen.
De pijnboompitjes roosteren.
Granaatappel pellen.
Dit alles bij elkaar voegen, limoen, verse munt, olie en rozijntjes toevoegen.
Ik heb het om het mooi te presenteren in zo’n oude confituurpot gedaan. Is trouwens handig om zo mee te nemen naar het werk. Wedden dat je collega’s jaloers zijn met je hippe lunch? 🙂
2 Comments
KellyJade
mei 20, 2013 at 1:32 pmmmmmm, quinoa is zo lekker!
Kaylovesvintage
mei 23, 2013 at 3:39 pmmmh sound really good, I will try it