0
Uncategorized

GIVE AWAY: Kringloopgeluk voor kringwinkelchicks

De laatste maanden ben ik een echte kringwinkelchick, wekelijks stop ik aan een Kringwinkel of ga ik naar een rommelmarkt en kom vaak naar huis met de grootste schatten (voor mijzelf of voor mijn schatten :-)).

Ik ben dan ook superblij met zo’n mooi boek als Kringloopgeluk. Ik heb het vandaag wel honderd keer doorbladerd en er keileuke ideetjes in opgedaan om zelf aan de slag te gaan.
Geniet net als ik eventjes mee…

En omdat ik jullie zo graag zie, geef ik er zelfs eentje weg!
Wat moeten jullie daarvoor doen?
1) Vind mijn Facebookpagina leuk
2) Deel dit bericht met al jullie vriendjes en vriendinnetjes
3) Laat onderaan deze blogpost een fijne reactie met waarom jij het verdient om dit boek te krijgen
Ergens eind deze week maak ik de winnares bekend!
Liefs en sharen maar πŸ˜‰
x

You Might Also Like...

23 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Adinda
  mei 21, 2013 at 4:45 pm

  Veel meisjes van mijn leeftijd luisteren naar muziek, gaan naar de cinema enz. en ik, ik ga liever creatief aan de slag en eerder een bezoekje aan een museum πŸ™‚
  En dat boek staat op mijn verlanglijstje ;)http://mademoiselleadinda.blogspot.be/2013/05/op-mijn-verlanglijstje.html
  xxx Adinda
  P.S.: Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog! πŸ™‚

 • Reply
  KellyJade
  mei 21, 2013 at 4:53 pm

  Ooooh zo leuk, ik ga ook wel eens graag naar de kringwinkel. Alleen weet ik dan nooit goed wat ik kan meebrengen en wat ik er dan mee moet doen πŸ™‚ Heb hier zo al een paar spulletjes gesprokkeld, voorlopig nog zonder doel! Dit boek zou wel enorm helpen! Het ontbreekt vooralsnog in de boekenkast omdat er eerst een aantal naaiboeken werden aangevuld, maar dit stond bovenaan het lijstje met nog te kopen boeken!
  xxx

 • Reply
  Jenneke van Maurik
  mei 21, 2013 at 5:00 pm

  liker – check dat was ik ook al op FB

  linken ga ik zeker

  waarom ik

  lijkt me een sport om hier dingen uit te gaan doen….vind dat kei en kei leuk
  het staat net zoals bij vele denk ik op een lijst om eens aan te schaffen
  liefs jenneke

 • Reply
  Naadjes en draadjes
  mei 21, 2013 at 5:42 pm

  De kringloopwinkel binnenspringen is mijn vast maandagnamiddagritueel. Regelmatig doe ik grote kuis en dan wordt er een deel afgezet daar. Meestal kom ik thuis met een ditje of datje, soms iets kleins, soms iets groots. Vorige week heb ik de ingemaakte kast van onze inkomhal daar gekocht. Net 3 cm over aan elke kant. Die kast stond gewoon op mij te wachten.
  Ons huis is nog niet helemaal afgewerkt, maar met mijn kringloopbuiten lijkt het steeds meer en meer mijn droomhuis te worden.

 • Reply
  JoJo
  mei 21, 2013 at 5:44 pm

  Als ik hier naar de kringloop ga heb ik eigenlijk nooit geluk iets leuks te scoren misschien heb ik heir wel geluk dit boek te winnen.

 • Reply
  isabel
  mei 21, 2013 at 5:46 pm

  leuk! vandaag nog wat puzzels voor jules gescoord. elke week 1 of 2 keer binnenspringen is hier ook een vast ritueel. jules kent de winkel zo goed dat het de enige winkel is waar hij durft alleen lopen (anders wijkt hij niet van mijn zijde) haha!
  zo een boek zou dus handig zijn om nog meer uit de koopjes te halen. ik vind je fbpagina leuk ook! πŸ™‚
  x

  http://www.mamajulesbrussels.blogspot.com

 • Reply
  Mirjam
  mei 21, 2013 at 6:23 pm

  Tralala, geliked & gedeeld! Tja, echt verdienen…. Ik zou het wel heel erg leuk vinden! Omdat ik afgelopen week jarig ben geweest en omdat ik ook een echte kringloopchick ben geworden de laatste tijd. Meuk = leuk! πŸ™‚ Groetjes, hele fijne avond, Mirjam

 • Reply
  Toos
  mei 21, 2013 at 6:48 pm

  Ik vind het ook een eeg leuke hobby.
  Kringloopwinkels en rommelmarkten zijn helemaal mijn ding.
  Bijna altijd vind ik wel “iets” .
  Het is altijd erg leuk omdat je nooit weet wat je tegenkomt.

 • Reply
  Zo Geritst by Petr@
  mei 21, 2013 at 7:30 pm

  Ben heel benieuwd naar dit boek, en waarom ik dit “verdien”‘ ewel omdat ik nog nooit in de krinloopwinkel ben geweest. Oh wat een schande, denken jullie vast, maar ik geef al mij spulletjes mee met mijn moeder, die dat heel braaf altijd gaat brengen… Maar ikzelf, Ik geraak er gewoonweg niet. Das toch wel erg en ik heb nu al zoveel gehoord over dit boek dat ik toch kei-curieus wordt hoor… Dus waag ik mij kans…
  Groetjes
  Petr@

 • Reply
  Tineke Bolleboom
  mei 21, 2013 at 8:37 pm

  Leuk hoor, ook een face book, kom ook eens bij de mijne lijken, muts en meer, of ben je daar al
  Kringloop, ik ben er gek op, heb vandaag weer een leuke krantenbak gekocht wat een plantenbak gaat worden, nog even wat touw haken om hem dicht te maken anders vanlt de grond eruit!!
  Maar er zijn vast nog meer liefhebbers, ik vind het wel een leuke kans!

 • Reply
  Moos
  mei 21, 2013 at 8:58 pm

  Ik vind leuk op Facebook πŸ™‚
  En heb natuurlijk meteen geliked en gedeeld met een ieder die mij daar kan zien πŸ™‚

  Tja … ik word onrustig van het nog niet hebben van dit boek hihihihi Als kringloopfan toch wel echt een must. Alleen de financiele middelen laten het even niet toe. Kan je zo hebben hè! Ik ben groot fan van de schrijfster van dit boek. Haar blog is een must … een bron aan inspiratie … een MUST om te hebben!

 • Reply
  emmel-prutsemieke
  mei 21, 2013 at 8:58 pm

  Ik zou het wel willen winnen om aan nele, een vriendin te geven…

 • Reply
  Marie-Jeanne
  mei 21, 2013 at 9:17 pm

  πŸ™‚ geliked en gedeeld en zou hem heel graag winnen om hem aan Mirjam te geven, als dank je wel voor haar blogs waar ik dagelijks van geniet, omdat ze de liefste femmevriendin is die ik me voor kan stellen en omdat ze een kringloop-queen is die jarig is geweest en ontzettend zou genieten van deze prijs xxxx Marie-Jeanne

 • Reply
  Niekv
  mei 21, 2013 at 9:33 pm

  Ik kan je bericht spijtig genoeg niet delen op facebook. Waarschijnlijk omdat ik geen blog (meer) heb.

  Als kind al vond ik het fantastisch om rommelmarkten af te schuimen. Altijd spannend: je weet nooit welke vonst je doet! Toen ik ouder werd en in de stad ging wonen ontdekte ik de kringloopwinkels. Ik kan daar heel erg gelukkig van worden om er rond te lopen, de sfeer op te snuiven, te bedenken waarom iemand dat bepaald voorwerp weggedaan heeft, wat ik er kan mee doen,… Mijn eerst appartementje heb ik met 300 EUR volledig ingericht met kringloopvonsten. Ik voel me thuis tussen dingen die al een ‘leven’ hebben gehad, ik vind het ook fijn te weten dat iets ouds een nieuw leven krijgt. Er wordt al zoveel weggegooid, nietwaar. En de voldoening die ik heb, als ik van iets ouds met weinig geld iets heel leuks heb gemaakt. Ik zou me niet goed voelen tussen allemaal nieuwe dingen. Ik zeg altijd dat ik hou van mensen met ‘een hoek af’, dat is ook zo voor dingen. Ik hou niet van perfectie, geef mij maar dingen (en mensen) met een ziel, met een verhaal.

  Vele groetjes
  Niek

 • Reply
  Vera de Gries
  mei 22, 2013 at 6:13 am

  Waaaaauuwww! Wat een leuk blog, mijn complimenten! Ben direct volger geworden, zowel hier als op Bloglovin en op Facebook heb ik je natuurlijk ‘vindikleuk’ gegeven.

  Ik doe graag mee aan deze Give Away. Nieuwe leuke boeken leen ik over het algemeen van de bibliotheek, dit boek ook. Ik heb hem nu in huis, maar dit is echt zo’n boek dat ik graag in huis zou willen hebben! Er staan super leuke DIY’s in, die ik ook prima met mijn kids in de klas uit zou kunnen voeren.

  Er staan ook nog eens handige tips in voor het kringlopen, kan ik ook wel goed gebruiken!

  Ik ben benieuwd, zal eens vaker langs komen om je blog te lezen!

  Liefs, Vera (veranadine.blogspot.nl)

 • Reply
  ine
  mei 22, 2013 at 10:17 am

  Een kringwinkel/rommelmarkchick ben ik al een tijdje!! Ik hou ervan om rond te neuzen en leuke spulletjes op de kop te tikken! Als ik een verovering heb kunnen doen, ben ik steeds weer erg gelukkig!! Daarom zou ik ook superblij zijn met dit boek!!

  Groetjes,
  Ine

 • Reply
  Veerle Lesecque
  mei 22, 2013 at 11:57 am

  Ik vind winkelen in de kringloop superleuk. Je weet nooit met wat je naar buiten komt en welke leuke vondsten je gaat doen… en niets zo leuk als snuisteren in spulletjes die een 2e of langer leven krijgen. Instant-happy-feeling!

 • Reply
  Ellen Spanhove
  mei 22, 2013 at 2:57 pm

  Oooh zo leuk. Kringloopwinkels zijn helemaal mijn ding. Heerlijk om oude spullen een nieuw leven te geven. Ik ben dan ook een creatief beestje dat al menig kringloopding pimpte. Meer inspiratie is altijd welkom.

 • Reply
  Jacqueline
  mei 22, 2013 at 6:21 pm

  Tja…. Waarom ik? Waarschijnlijk omdat ik creatief ben en dit graag met andere deel. Met groot en klein maak ik graag leuk dingen… Dit is vast een hele leuke aanvulling om te doen…. Plus ook nog eens het samen rond snuffelen bij een kringloop winkel…. Dat worden vast weer hele leuke en gezellige dagen. Ik heb er nu al zin in!

 • Reply
  Esther Hagen
  mei 22, 2013 at 7:03 pm

  Ik dacht dat ik alle leuke blogs kende maar nee…..dus ik kom je volgen!
  Wat een leuke give-a-way maar om nou gelijk als nieuwkomer mee te doen….
  X Esther van Espiratie.blogspot

 • Reply
  Sarah
  mei 24, 2013 at 7:45 am

  Fijn om jouw blog te ontdekken! Ziet er mij een superleuk boek uit. Ben ook een tweedehandssnuisteraar. Ik probeer ons huisje wat meer pit te geven met leuke retrovondsten uit de kringwinkel. Op mijn blogje vind je alvast enkele van mijn tofste vondsten. πŸ™‚ http://nuniya.blogspot.be/p/retro.html En nu hopen maar dat we dit leuke boek kunnen winnen! πŸ™‚

 • Reply
  Sarah
  mei 24, 2013 at 7:46 am

  Fijn om jouw blog te ontdekken! Ziet er mij een superleuk boek uit. Ben ook een tweedehandssnuisteraar. Ik probeer ons huisje wat meer pit te geven met leuke retrovondsten uit de kringwinkel. Op mijn blogje vind je alvast enkele van mijn tofste vondsten. πŸ™‚ http://nuniya.blogspot.be/p/retro.html En nu hopen maar dat we dit leuke boek kunnen winnen! πŸ™‚

 • Reply
  Karen
  mei 24, 2013 at 8:55 am

  Dat de Kringwinkel al een hele tijd hip is, wist ik wel, maar dat er ook al boeken over geschreven werden, niet πŸ™‚ Als ervaren kringloopster ben ik dan ook heel benieuwd wat er allemaal in te lezen en te ontdekken valt!!

  (ik like jouw facebookpagina en heb deze link gedeeld!)

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.