0
Uncategorized

Rokjes in alle kleuren van de regenboog

Deze middag kwam de lieve postvrouw langs en maakte mij het gelukkigste meisje van de wereld met een nieuw Tuchila-rokje. Bij de lancering van haar regenbooglijn – rokjes in alle kleuren – vroeg ik aan Tuchila om mij te verrassen…

Ik denk dat ik nog noooooooooit met zoveel spanning een pakje heb opengemaakt….
….
En ja hoor, het werd de zeegroene Lena-rok.
Oh lieve Tuchila, You’ve made my day! Hier ga ik nog veel plezier aan beleven, dat weet ik nu al!
Deze kleurtjes staan ook nog op mijn verlanglijstje:

Wie nog op zoek is naar die ene rok in die ene kleur, moet zeker eens naar de webshop van Tuchila gaan piepen. Je kan deze rokjes een heel jaar door dragen (met of zonder kousen), met leuke botten onder of in de zomer met blote benen en leuke pumps. Het stofje zit super en een A-lijn-rokje past mooi bij iedereen :-).
Mensen die mij kennen, weten dat ik bijna geen enkele andere rokjes meer draag :-). I loooooooove Tuchila!

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.