0
Uncategorized

En toen was je eerste zelfgemaakte jurkje klaar

Er was eens een mama met een liefde voor jurkjes. En er was ook nog een dochter van 8 maanden. En toen was er nog Joke van Liel! De combinatie van die drie geeft iets fantastisch leuks: een eerste zelfgemaakt meisjesjurkje. Joke geeft namelijk workshops voor meisjesjurkjes en ik was één van de geluksvogels die zo’n workshop mocht bijwonen gisteren.

Nooit gedacht dat ik – als nog niet zo’n groot naaiwonder – met een klaargemaakt jurkje naar huis zou gaan. Maar ‘t is wel gelukt. Met heel veel hulp en geduld van Joke. Ik moet haar trouwens nog bedanken, want ze heeft mij echt veel bijgeleerd. Mij ga je zeker nog zien op één van je workshops! Eén gezellige boel was het daar in De Kleine Hoogheid!

Het leuke kabouterstofje en het rode polkadotjesstofje vond ik voor geen geld in een restjesbak van een stoffenwinkel in L’usine te Roubaix. Joke raadde mij aan om het kleedje af te werken met de kleurrijke Kamsnaps, verkrijgbaar bij Koekepeertje. Iets voor het volgende kleedje dus!

Nu zijn jullie natuurlijk razend benieuwd naar het eindresultaat:Met speciaal voor jullie nog een leuk momentje van echte broerzusliefde:


Tot het volgende kleedje!
TIP! We zijn gisteren nog langs geweest in een nieuw stoffenparadijs: Modecoupon in Sint-Niklaas waar ik leuke kersenstof & zo gekocht heb. Wordt vervolgd.

xxx
Mummy

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  liel
  maart 3, 2013 at 5:59 pm

  Graag gedaan!
  Liefs,
  Joke
  http://www.lielonline.be

 • Reply
  Anneleen
  maart 4, 2013 at 3:45 pm

  Ferm seg! Toffe combinatie.
  Groetjes

 • Reply
  Hiskia / www.gestipt.com
  maart 12, 2013 at 6:00 pm

  och wat staat het haar goed!!
  (wat betreft die sandalen voor jezelf: doen! ze zitten ideaal en zijn onverwoestbaar :-))

  • Reply
   Leuke Wereld
   maart 12, 2013 at 6:08 pm

   kan ik die sandalen voor volwassenen ook bij jou bestellen? of weet jij hoe ik eraan kan geraken?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.