0
Uncategorized

Er wordt veel gepraat over Het Leuke Mamaboek

Hier word ik week van!
Een week geleden hield ik mijn boekenkindje Het Leuke Mamaboek voor het eerst in mijn armen. Een weekje later hebben we al heel wat felicitaties en kraambezoekjes gekregen van mensen die het boek moesten hebben! Dit had ik natuurlijk wel gehoopt maar niet durven dromen in mijn wildste dromen. De eerste 100 gesigneerde exemplaren zijn ondertussen de deur uit, maar niet getreurd volgende week halen we een nieuwe lading en kunnen jullie weer volop reserveren via deze mail.

Op Instagram bijvoorbeeld kan je ons volgen met de tag #hetleukemamaboek:
Ook al enkele boekskes hebben erover geschreven. Sindsdien worden mijn kindjes en ik zelfs herkend in de beenhouwer :-), haha! Zo zijn we meteen geïntegreerd in ons nieuwe dorp. Ook in Kobe zijn klasje wordt er over gepraat, het krantenartikel hangt zelfs omhoog in zijn klasje. How sweet is that?
En gisteren schreef één van mijn favoriete blogsters @mamajulesbrussels zoveel moois op haar blog. Het is ook fijn dat Kelly van Tales from the crib, die trouwens ook vermeld staat in mijn boek onder mijn favoriete blogs, mijn boekje aan het lezen is. Ik ben benieuwd naar meer. Griet van Emma en Mona liet mij dit persoonlijk weten: “Lobke, Ik nam wat me-time en las jouw boek in één ruk door. Zelfs voor een ervaren mama is het nog heel leuk om te lezen en ik herhaal: had ik jouw boek maar al gehad 8 jaar geleden! Het is een aanrader! x Griet”
Via Mino Paper Sweetsde lieve vormgeefster van het boek kon je er ook eentje winnen.
Ik word echt week van zoveel liefs!

Zelfs de verpleegster van Kind & Gezin kocht een gesigneerd exemplaar toen we afgelopen week met ons Frauke naar de weeg gingen :-). (Voor de volgers: Frauke, bijna 16 maanden weegt ondertussen 10kg en meet 75cm, ze blijft mijn klein prinsesje :-))Vandaag pikte Zappybaby het op en ook de Roze Doos is bezig aan iets moois. Stay in touch!

Lieve mensen, het doet deugd om zoveel liefs te horen! Misschien een teken dat jullie Het Leuke Mamaboek gewoon moeten hebben! Als cadeautje voor jezelf of als cadeautje voor je zwangere of pas bevallen beste vriendin? Maar zelfs mama’s die al langer mama zijn, kunnen zeker leuke tips halen uit het DIY-hoofdstuk, het ONLINE-hoofdstuk of het MAMA ON THE MOVE-hoofdstuk!
Voor zij die uit de buurt zijn en nog een exemplaar willen aanschaffen: nu zaterdag signeer ik tussen 14u en 16u in de Standaard Boekhandel te Londerzeel. Ik hoop dat jullie allemaal langskomen om een glaasje te heffen!

Voor zij die er niet geraken en nog een gesigneerd exemplaar willen, mail me gewoon.

Liefs,
x

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Liesellove
  oktober 24, 2013 at 9:53 am

  Wat ik er van vind lees je binnenkort ;p ik kan nu al zeggen dat ik het best jammer vind dat zo een toffe madam zo ver van mij woont 😉

  • Reply
   Leuke Wereld
   oktober 24, 2013 at 10:07 am

   Wat maak jij mij benieuwd seg! Ver is in tijden van internet en sociale media te relativeren hé. Maar ik wil gerust eens een koffietje met jou gaan drinken als ik eens in de buurt van Gent ben binnenkort ;-).

  • Reply
   Liesellove
   oktober 28, 2013 at 2:04 pm

   Leuk 🙂

 • Reply
  la merlette blanche
  oktober 24, 2013 at 10:44 am

  Zo blij voor jou!

  • Reply
   Leuke Wereld
   oktober 24, 2013 at 11:03 am

   Ik ben ook heeeeeeel benieuwd naar jou boek hoor 😉

 • Reply
  Sarah
  oktober 24, 2013 at 12:35 pm

  Een heuse beroemdheid seg. :p Als mijn zus (hopelijk binnenkort) zwanger is, doe ik haar het boek cadeau.

 • Reply
  Lorecreatief
  oktober 25, 2013 at 5:52 pm

  Super! Echt fijn voor je! Verdiend, die aandacht! Geniet er van!

 • Reply
  Mammabelle
  oktober 26, 2013 at 1:25 pm

  Super al die leuke reacties! Ik ben ook heel benieuwd naar je boek! En ik heb ook al een aantal kersverse mama’s en mama’s in spe in gedachten om het cadeau te doen. Verkopen ze je boek in de andere standaardboekhandels?

  • Reply
   Leuke Wereld
   oktober 26, 2013 at 4:53 pm

   Super dat je zo enthousiast bent, je bent niet de enige ;-). In alle Standaard Boekhandels, maar ook in verschillende webshops en ook bij mij 😉 leukewereldlobke@gmail.com

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.