0
Uncategorized

Rokjes in alle kleuren

Al een paar jaar ben ik superfan van de rokjes van Tuchila, zo hevig zelfs dat iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik veel van haar rokjes draag! “Zo’n schooooooooon rokske da gij aan hebt,” krijg ik veel te horen. Allemaal te danken aan de immer sympathieke Tuchila!

Vorige week was ik nog bij haar thuis voor een reportage waarover je binnenkort meer leest in Steps. En daar heeft ze mij alles verteld over haar nieuw idee dat ze aan haar afwasbak in de keuken heeft uitgevonden, een geweldig idee vind ik zelf als grote rokjesfan. Want vind maar eens een groen rokje als groen niet in de mode is? Of wat dacht je van een gedurfde knalgele rok? Over twee weken (nog ongeveer 14 keer slapen) komt Tuchila’s gloednieuwe rokkenconcept voor dames. Resultaat? Een seizoensloze basic rokkencollectie in alle kleuren van de regenboog…ik heb er mij direct eentje besteld se in een kleur die ik nog niet weet…Tuchila gaat mij verrassen. Fantastisch toch? Nog 14 keer slapen dus…en dan weet ik welke kleur van rok er in mijn brievenbus valt. Spannend hé…wordt vervolgd.

Gelukkig blijft ook haar huidige collectie bestaan in de webshop maar heet vanaf nu Tuchila Boutique, de nieuwe lijn heet simpelweg Tuchila.
Voor mijn lieve kinders staat dit al op mijn verlanglijstje:

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.