0
Uncategorized

Jongenskleerkast: de leukste longsleeves

Sinds ik twee kids rijker ben, heb ik geen tijd meer om ‘echt’ te gaan shoppen. Daarom doe ik het voortaan via internet, een aanrader voor elke mama. Zeker sinds ik deze webshop gevonden heb. Holleke Bolleke heeft alles wat ons Kobe nodig heeft in zijn kleerkast. Bovendien is Sofie, de vrouw achter deze leuke webshop, een supertoffe madam die een keisnelle service levert. Een aanrader!

Speciaal voor jullie heb ik een top 8 gemaakt van hun leukste longsleeves voor ons kleine man. Zelf ben ik fan van het Belgische merkje Retro Rock and Robots. Zien jullie hem al stralen?

Je vindt al deze leuke jongenskleertjes via deze pagina op Holleke Bolleke. Succes!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kim
    september 16, 2012 at 5:53 pm

    Het ziet er enig uit, maar de kleding uit de webshop is toch echt te duur voor onze portomonnee! šŸ™

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.