0
Uncategorized

Gespot: super (s)tofwinkeltje in Mechelen

Vandaag in het leukste winkeltje van Mechelen geweest! Stitch & co! Eentje om toe te voegen aan mijn stoffenwinkellijstje. Je kan je ogen niet geloven als je hier binnenkomt, een waar stoffenparadijs! En nog leuker voor de naailiefhebsters onder ons, is dat hier ook een naaicafé is. Je kan op eender welk moment tijdens de openingsuren gaan naaien, stikken of breien alleen of met vriendinnen en dat onder deskundige begeleiding van de immer sympathieke eigenares van dit leuk winkeltje: Els!
Dat ze sympathiek is, heb ik vandaag zelf mogen ondervinden. Ze heeft mij namelijk haarfijn uitgelegd hoe je biaslint bevestigt aan een rokje. Hoe je applicaties stikt op stofjes. En hoe je een bavetje met bias maakt. Ik heb er meteen enkele meters bias gekocht en kan me binnenkort helemaal laten gaan bij de rokjes voor ons Frauke (inclusief de rokjes voor mijzelf).
Els liet me ook weten dat ze workshops voor starters geeft en binnenkort start ze ook met themaworkshops. Iets om in het oog (van de naald) te houden!

Merci Els, hier kom ik nog terug!
Je vindt haar ook terug op Facebook.
***

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.