0
Uncategorized

En toen werd je al 7 maanden

Lieve Frauke,

Terwijl jij en je Grote Broer aan jullie middagdutje bezig zijn, heeft mama weer wat tijd om aan je brieven te schrijven, die van je zevende maand al,  jawel! #watgaatdetijdveeltesnel
En we kunnen hier weer ff melig gaan doen, want dat kan ook niet anders met een baby zoals jij. Kijk maar naar die mooie blauwe kijkers van je en iedereen wordt smoorverliefd op jou! Maar ik heb chance, ik ben je Mama! Ik kan altijd naar jou kijken en je lekker stevig dicht bij mij houden :-).

Frauke 7 maanden (tutje via www.mijnfopspeen.be)

Afgelopen maand was echt een supertoffe maand! Het was druk druk druk, want met zo’n twee kleine ukjes in huis en ondertussen bijna fulltime gaan werken, weet ne mens wat doen! Maar met een beetje goochelen en goed voorbereiden, geraken we er wel door. Ondertussen weeg je zo’n 7 kg, maar je blijft een klein popje met je 64 centimetertjes. Blijf jij nog maar lekker klein, dan kan ik je nog lekker lang vasthouden. #julliewordenalzosnelzogroot
Klein maar dapper is wel op je lijf geschreven. Je kan ondertussen al flink recht zitten maar je kan even flink omver vallen ook, dus we helpen je voorlopig soms nog met het borstvoedingskussen dat nu dienst doet als steunkussen.

Als je op de grond ligt, draai je jezelf soms als eens om. Kruipen dat zit er voorlopig nog niet in denk ik. Maar spelen vind je steeds interessanter en je hebt zelfs al je favoriete speelgoedjes. En als je ze zelf niet vastneemt, dan zal je Grote Broer ze wel komen brengen. Hij is zo lief voor jou, hij zou je net als wij allemaal liefst helemaal opeten…

En speciaal voor jou, voor later als je groot bent, nog enkele prachtplaatjes jou, mijn kleine liefste schattige zevenmaandertje! I love you so much!
***
Je moederke

Babyspecial GVA 31/01/2013

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.