0
Uncategorized

En toen werd je vijf maanden

Lieve Frauke,

Vorige zondag werd je al 5 maanden. En meid, wat ben ik fier dat ik al vijf maanden je liefste mama mag zijn. Want je bent namelijk een dochter om fier op te zijn. Eentje die doorslaapt op haar vijf maanden, mag ik mijzelf niet de gelukkigste mama van de wereld noemen? (sorry aan alle mama’s waarvan hun kindjes nog niet doorslapen op deze leeftijd, ik weet wat het is! Ik heb het ook meegemaakt met Grote Broer). Sinds 1,5 week word je gewoon niet meer wakker ‘s nachts. Ik geef je laatste fles rond 8 à 9 uur en je ben een schone slaapster tot ‘s morgens 7u! 
Eentje die (bijna) altijd content is en (af en toe niet) flink haar patatjes en fruitpap eet. Eentje die soms een uur over haar fles doet, maar daarna meestal content is en mooi haar dutjes overdag doet. Ben je een droombaby? Ik denk het wel!
met je mooiste tutje ooit van www.mijnfopspeen.be
In je vijfde levensmaand, heb je trouwens al flink wat dingen geleerd. Van vastpakken, tot lachen, tot urenlang rondkijken. Je houdt je hoofdje ondertussen flink recht en je begint je af en toe (met hulp) al flink recht te trekken. Gelukkig is er mijn Lief die zich daar urenlang mee kan bezighouden.
Je groeit, want ik heb alle mini-babykleertjes van -50, 50, 56 en 62 ondertussen opgeborgen om iemand anders gelukkig mee te maken. 
Kijk maar hoe hard je al gegroeid bent, van 45,5cm naar 62cm! En dat op vijf maanden.
Frauke pas geboren versus Frauke 5 maanden
naar een idee van lilith
En je kent je volk al! Wanneer je mama of papa binnenkomt, of je ergens gaat halen, begin je toch spontaan te lachen (ja dat kan je goed hoor!). En je kan geluidjes te maken. Heel hard soms! Zeker wanneer je iets NIET wilt! En wanneer je broer je voor de honderdduizendste keer bijna platdrukt van verliefdheid (of is het jaloezie???), pak je hem toch ook al eens stevig vast. Echte broerzusliefde! Mama’s hart smelt!
broerzusliefde
Ondertussen heb je ook met glans je eerste fotoshoot met een echte fotograaf doorstaan terwijl je mooi op schoot zat bij mama tijdens een interview. (ook dat kan ik met je doen, je gewoon meepakken tijdens interviews, zalig toch?!)
 www.bartgrietens.com
Frauke, volgende maand ben je al een half jaar in ons leven. Benieuwd naar wat ik dan allemaal al ga kunnen vertellen over jou.
Nu stop ik ermee, want de Sint komt voor jou en je Grote Broer. Spannend….Kobe heeft zijn brief al mooi geschreven.
Liefs
x
Je Mama!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.