0
Uncategorized

Leuke spullen @ Foire Allegaar

Wie nog leuke cadeautjes voor Kerst of Nieuwjaar wil spotten, moet komende zaterdag 15/12 naar Foire Allegaar in Leuven. Schrijf het in uw agenda zeg ik u want het zal de moeite zijn!

Waarom zijt ge verplicht?
Ik kan het niet wegstoppen, maar mijn liefde voor webshops is groot, zeeeer groot! Op Foire Allegaar kan je live gaan shoppen bij a few of my favourite webshops
Leuk om te vermelden is dat de immer sympathieke organisatrice van deze pop-up-markt Sylvie nog bij mij op school heeft gezeten. We hebben elkaar al jaren niet meer gezien, maar op deze manier is het fijn om nog eens met elkaar in contact te komen, nietwaar Vieke ;-).

Nog fijner om te weten is dat Vieke ondertussen haar eigen webshop Vie Juwelen heeft! Ze verkoopt originele juweeltjes voor jong én oud. Een mix en match van verschillende materialen: vintage, kralen, zilver,…   Ik heb mijn favorietje al gevonden om mijn outfit te pimpen:

www.viejuwelen.be
Nog een vermelding waard is my all time favourite stoffenwebshop Bambiblauw, zij is trouwens mede-organisator van Foire Allegaar, leuk toch hé! Je vindt er, ik zeg het u, echt de aller allermooiste stofjes, patronen en applicaties. Perfect voor uren lang ‘me-time’ achter de naaimachine zoals zij het zelf omschrijven. Ik heb dat zelf al aan de lijve mogen ondervinden. 
Waar moet je zijn? 
Zaal De Vroenk te Kessel-Lo

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.