0
Uncategorized

Van maat 62 naar 68

Lieve Frauke,

Dat je groeit als kool, ziet iedereen.
Ik heb het zelf vooral gemerkt aan je kleertjes. Weet je dat je maat 62 amper gedragen hebt?
Gisteren was ik hyperblij toen ik je kon aankleden met maat 68 want er liggen al een paar prachtexemplaartjes op jou te wachten in je kastje. Zoals dit kruippakje van Sture & Lisa dat ik gespot heb bij één van mijn favo webshops Minimaniac. Echt, ik denk dat mijn Lief mij moet tegenhouden om deze webshop niet leeg te kopen, ongelooflijk knappe kleertjes dat ze daar hebben voor jou en je Grote Broer.

Zie je er niet om op te eten uit in dit pakje? 

Zelfs je Grote Broer vindt jou om op te eten? Schattig toch hé?
Love & kisses
Jullie mama
x

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.