0
Uncategorized

En toen ontdekte ik de wereld van kleur

Creatief, speels, een levensgenieter, ambitieus, impulsief, dromerig… zo begon An Van Poyer van Ziezo onze supergezellige avond kleuradvies, een avond waar ik sinds mijn bevalling hard naar had uitgekeken :-). Ik begon al te giechelen want ik herkende mij zelf hier direct in. Het eerste wat ik dus al heb geleerd is dat je kleurentype samenhangt met je karaktertrekken. An begon de avond met de verschillende types uit te leggen.

Aan de hand van een gouden of zilveren doek, bepaalt An welk type ik ben. Aangezien goud het beste bij mij gaat, is het al vrij snel duidelijk dat de warme en heldere kleuren mooi bij mij passen. Bovendien heb ik goudblond haar, typisch voor een lentevrouw :-). Dan gaat An verder met de kleurendoeken te leggen. En wat blijkt? De warme en heldere kleuren crème, abrikoos, aubergine, bruin, camel, goud, goudgeel, kaki, turkoois, marine, oranje, tomatenrood, mosgroen, vanillegeel, warm beige, zalm…passen het beste bij mij. “Je hebt die warme en heldere kleuren echt nodig,” zegt An. Allemaal zeer fijn om te horen!
Na de uitgebreide kleurenanalyse, krijg ik nog gouden tips mee van An:
– Trouwen mag ik niet in het wit, wel in ivoor of crèmekleur 🙂
– Durf al de kleuren uit je palet gebruiken en combineer ze eindeloos, de complimentjes zullen snel komen
Als kers op de taart, krijg ik een kleurenpaspoort mee dat ik voortaan altijd bij me zal hebben wanneer ik ga shoppen. Nooit geen miskopen meer!

En vandaag ben ik al eens in mijn kleerkast gaan piepen om in mijn lentekleuren te duiken. En weet je wat grappig is? An heeft gelijk! Toen mijn Lief mij zag vanmiddag, zei hij: “Amai, ge ziet er zo goed uit!” Terwijl ik eigenlijk nog mottig ben van de aanslepende migraine maar dit voortaan dus kan verstoppen door mijn lentekleurtjes te dragen. Zalig toch? Of hoe An van Ziezo mijn leven veranderde door één avond, thanks my dear! Ik kijk al uit naar de avond stijladvies!
Ook zin in een avond kleur-en stijladvies? Check haar website: www.ziezokleurenstijl.be

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.