0
Uncategorized

En toen werd je 3 maanden (en ging ik terug aan het werk)

Lieve Frauke,

Vandaag ben je 3 maanden en precies op die dag ging je voor het eerste naar moeke Anja omdat mama terug aan het werk gaat.

Weken heb ik me druk gemaakt over het al dan niet blijven borstvoeding geven en hoe ik dat zou combineren met mijn werk? Eerlijk? Ik heb even getwijfeld om te stoppen, ook al is mijn overtuiging groot en wil ik aan de wereld het belang van boobiemilk blijven verkondigen. Maar nu heb ik de gulden middenweg gevonden. Overdag krijg je flesjesvoeding en ‘s morgens en ‘s avonds krijg je boobiemilk. ‘s Middags op het werk kolf ik af om de productie op gang te houden. In het kopieerkot nog wel. Niet bepaald een borstvoedingsvriendelijk klimaat dat er bij ons heerst. Maar goed, zelf ben ik ervan overtuigd dat elke maand langer dat je moedermelk krijgt, goed is voor jou! Dat het vermoeiend blijft ‘s nachts, is een groot feit. Moe(der) ben ik toch! Maar het is het allemaal zo waard! Kijk maar naar dit filmpje.
En zo is het goed gelukt vandaag! Benieuwd hoe andere hardwerkende moeders dit doen?

Weken heb ik ook opgezien tegen opnieuw gaan werken. Maar eerlijk? Het heeft mij eens deugd gedaan om geen hele dag tussen de pampers te zitten en alleen babytaal te praten. En nog meer deugd deed het om tussen mijn fijne collega’s te zijn en even uit de mammiemodus te komen.

En ondertussen groei jij ongelooflijk. Waarschijnlijk zal het nog sneller gaan nu ik terug aan het werk ben. Gelukkig zijn er fantastisch lieve mensjes die supergoed voor jou en je grote broer zorgen terwijl mijn Lief en ik centjes gaan verdienen. Dag 1 bij je onthaalmama was een succes! Ze doet voort šŸ™‚

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kim
    oktober 2, 2012 at 7:43 pm

    Heeeeeeel veel succes morgen….godzijdank went het snel! Toi toi toi!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.