0
Uncategorized Zelfgemaakt

Afgelopen week was superleuk omdat…

1) ik opnieuw aan het werk ging? Niet meteen iets waar ik hard naar uitkeek, maar het was gewoon leuk om mijn collega’s terug te zien en over andere leuke dingen te praten dan kaka en pipi. 🙂 Toch blijft de meest gestelde vraag deze week “En, slaapt ze al door?” Herkenbaar?

2) ik Frauke en Kobe met een gerust hart kan achterlaten bij de liefste onthaalmoeder van de wereld. De eerste week was een groot succes! Dat moeten we vieren met een stuk taart :-).

3) ik mijn eerste naailes succesvol heb doorgebracht bij de Ijverige Wijven. Mijn liefde voor zelfgemaakte rokjes was al groot, maar is nu nog groter geworden omdat ik ze voortaan gewoon zelf kan maken. Met de superassistentie van de ijverige wijven, startte ik van 0 (ik had nog nooit in mijn leven achter een naaimachine gezeten) tot een zelfgemaakt boordstofrokje uit Allemaal Rokjes.
Op één les leerde ik mijn naaimachine kennen, patronen tekenen, stof knippen, stikken en overlocken. Verre van perfect natuurlijk, maar de goesting om voort te doen is groot! Help, ik heb een nieuwe hobby!

En kijk wat er van het stofje van Koning Uil geworden is:

4) er ten gevolge van mijn nieuwe hobby een superleuk boek van Uitgeverij Van Halewyck in mijn brievenbus lag: Zo geknipt! van blogsters Sanne & Riet. Een boek dat gewoon niet te negeren valt en waar menige mama’s waaronder mijzelf zelf mee aan de slag zullen willen gaan. Weet dat ik al niet meer kan wachten om dit leuke jasje voor ons Frauke te maken:

http://levenmetliv.blogspot.be/2012/09/aftelweek-deel-2.html

5) ik helemaal gek geworden ben op boordstof en ik er binnenkort als fiere jongensmama er naast rokjes misschien zelf broeken mee kan maken? Onze Kobe heeft alvast een prachtexemplaar van Baziel de Krokodiel in zijn kleerkast liggen.

6) ik mij goed voorbereid heb om zondag de Knack Weekend Ladies Run in Hasselt mee te lopen. Dankzij de super App Runkeeper en mijn nieuwe loopschoenen, hoop ik dit binnen het half uur uit te lopen 🙂

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lorecreatief
  oktober 5, 2012 at 6:05 pm

  Leuke blogpost 🙂 En wat een mooi rokje zeg! Dat gaat goed vooruit!

 • Reply
  sharon
  februari 22, 2016 at 4:33 pm

  Kan je er nu ook nog lessen bij volgen?
  Ik ben ook op zoek om eens iets te leren maken 🙂 liefst eerst met hulp…
  anders word het een catastrofe.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.