0
Uncategorized

En toen ging ik aftellen

Lieve Frauke,

Mijn eerste werkdag komt verdacht dichterbij…nog 2 dagen en ik moet je achterlaten, snif snif. Te bedenken dat wanneer ik in een ander land zou wonen, ik misschien wel een jaar bij jou zou kunnen blijven. Tis niet eerlijk zeg ik u! Niet eerlijk!
Een hoofdstuk wordt afgesloten. Eén met veel schoon herinneringen. Ik beklaag het mij niet dat ik ze allemaal heb opgeschreven, zodat ik ze later allemaal aan jou kan laten lezen lieverd. Want ik weet van bij je Grote Broer hoe snel je de babytijd vergeet en het is misschien wel de schoonste tijd van je leven :-).

De mooiste herinneringen geef ik je graag nog eens mee:
– 29 juni: Ik had geduld. En T.I.J.D. Iets wat ik nu niet meer heb :-). Maar ik was wel aan het wachten op het tweede wonder in mijn leven: JIJ!
– 2 juli 2012: ons bevallingsverhaal, het mooiste verhaal wat mij ooit kon overkomen!
– de overgang van één naar twee kinders. En hoe mooi je Grote Broer gereageerd heeft op je komst.
– je babyborrel, al die lieve mensjes die jou wilden komen bewonderen
– je eerste vakantie in Zeeland
de moeilijkere momenten maar ik zou ze met niemand anders willen delen dan met jou!

Je groeit als kool!

Nog enkele bedenkingen die ik mij maak, net voor je drie maanden wordt:
– dat baby’s heel snel groeien! Je kleertjes maat 50-56 heb ik ondertussen terug veilig terug opgeborgen, ongelooflijk hoe jij gegroeid bent.
– dat mijn leven nooit meer als voordien zal zijn, een tweede kindje verandert je leven drastisch maar wat je ervoor in de plaats krijgt is onbetaalbaar! (en dat derde kindje daar ga ik nog eens heel hard over nadenken :-))
– dat borstvoeding geven toch niet altijd even simpel is en dat je er soms heel wat voor moet doen om het vol te houden én het te verdedigen aan de buitenwereld (dat dit uit mijn mond komt *schaamrood*)
– dat twee kinderen op 22 maanden korte pijn is, ik moet de kassaman aan de Colruyt gelijk geven toen ik deze week 4 grote pakken Pampers in mijn winkelkar had liggen
– dat ik binnenkort misschien terug wat af en toe wat tijd heb voor mijzelf en voor de dingen die ik leuk vind te doen nu je flink uit flesjes drinkt. Oh ja, heb mij als complete naaileek direct ingeschreven voor een workshop start to sew bij de Ijverige Wijven en eindelijk zelf rokjes ga leren maken van Mme ZsaZsa, verslag volgt!
– dat ik veel te weinig slaap en oververmoeid ben net voor ik terug moet werken, ik ben moe(der)!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.