0
Uncategorized

Broer en zus: lijken ze als twee druppels water op elkaar?

Kobe is ondertussen al een maand Grote Broer. En ja hoor, zijn zusje lijkt als twee druppels water op hem als baby. Aan jullie om de verschillen te zoeken :-). Benieuwd of ze zo goed op elkaar gaan blijven lijken? En of ze hetzelfde karakter zullen hebben of totaal verschillend zullen zijn maar toch goed zullen overeenkomen? Vandaag is hij alleszins al dolverliefd op zijn klein zusje.
Zelf vond ik het heel erg belangrijk dat Kobe een broertje of zusje kreeg, want ik groeide ook op in een groot gezin en de band tussen broers en zussen is toch iets speciaals. Ik ervaar nu ook zelf hoe leuk het is om bijvoorbeeld aan je eigen broer en zus te vragen of ze peter en meter willen worden. Wanneer je een groot gezin hebt, ben je nooit alleen, er is altijd wel iemand waarbij je terecht kan. Broer-en zusrelaties zijn de langste relaties in je leven, iets om van te genieten en te koesteren. Benieuwd hoe Kobe en Frauke het zullen stellen in hun broer-zus relatie? Wordt vervolgd :-).

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.