0
Uncategorized

Nothing is IMPOSSIBLE

Lieve Frauke,

En ik die dacht dat ik vroeger weinig tijd had. Nu heb ik als multitaskende mama van twee nog minder tijd. Ik begin soms al een beetje te panikeren hoe ik het allemaal ga bolgewerkt krijgen wanneer ik terug begin te werken. Maar soit, dat zijn zorgen voor morgen. Afgelopen weekend was het allereerste weekend dat ik met jullie alleen zonder Lief door moest brengen. Ik was bang hoe ik dit allemaal ging bolgewerkt krijgen, maar ik het is mij helemaal gelukt. Maar wat heb ik een geluk met jou mijn lieve prinses. Jij straalt zoveel rust uit, jij huilt ‘bijna’ nooit, enkel wanneer je honger hebt. Terwijl ik hier zit te schrijven, ben je alweer een dutje van meer dan 3 uur aan het doen en is je grote broer al aan zijn slaap begonnen, I am a lucky mum! Zijn het geen schatjes mijn kinders?

PS: Memorabel moment vandaag: ik kan terug in mijn Tuchila-rokjes! Bye Bye zwangerschapskleren!

Bye Bye zwangerschapskleren, welkom Tuchila-rokjes!
Me and my kids
Mijn klein aapje Kobe (leuke truitje van bij www.spookies.be)

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.