0
Uncategorized

De laatste zwangerschapsweek

Nog een paar dagen zonder baby. Wat doet een mens dan zoal? Veel genieten!
Een dag uit mijn leven:
– Gezellig opstaan en vooral rustig ontbijten met Lief & Zoonlief, nu het nog kan. Want ik herinner mij van vorige keer dat dat er toen niet meer inzat, toen geraakte ik voor de middag niet gewassen en aangekleed wegens de noden van mijn Baby :-).
– Zoonlief naar moeke Anja brengen en daar gezellig nog een praatje maken.
– Hop naar de krantenwinkel om de nieuwe GDL (Goedele) te halen om hem daarna thuis te lezen en goed te keuren. Eerlijk gezegd vond ik het superspijtig dat de oude GOEDELE was afgeschaft en hoopte ik stiekem dat ze met een nieuw magazine op de proppen zou komen, en ja hoor! There she is! Stiekem hoop ik om zelf ooit te kunnen schrijven voor haar. Misschien een projectje voor tijdens mijn moederschapsrust? 
En ja hoor zelfs ons blogicoon Mme ZsaZsa die ik onlangs interviewde voor STEPS over haar rokjes krijgt een plaatsje in de nieuwe GDL. I like! Snel het patroon bestellen, want die kokerrok ziet er schitterend uit.
– Ondertussen luisteren naar Lazy Groovy afspeellijstjes op Spotify.
– Winkellijstjes maken, volgende week is het solden! En wat wil ik mijn kindjes (en mijzelf wanneer ik terug op gewicht ben verwennen!) Wanneer ik thuis met baby aan de borst zit, ga ik zeker aan webshopsolden doen om deze leuke hebbedingen te verzamelen, liefst met een fikse korting.
* Nieuwe sandaaltjes voor Zoonlief bij hippe schoentjes
* Een kleedje voor dochterlief bij Annamarieke
* Een Lipfish t-shirt bij Kiddifit
* Kleedjes en rokjes van King Louie, Tuchila, Cala Lila, OMG wat kijk ik er naar uit om terug gewone kleren aan te doen! Nog even, nog heel even….

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.